Neler Yeni

Arkadaşa borç vermek

1905

80+ Silver
hocam para yı neye harcadığımı umrumda deıl ama trarih verip vermediklerimi sinirimi bozuyor mesela benim ihtiyacım vardı ama ben hemen atacam dedıgı i.in attım 4 gun sonra emojı attım unutmusum bugun atacam dedi sımdıe 2 gün geçtı emojıye bıle bakmıyor
bir daha vermezsin olur biter. maaş günümde bile böyleleri borç istediğinde bende de yok diyorum artık.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
messi
Borc verip de borcunun dilencisi olacagina hiç verme.
valla en mantıklısı ya vermememek daha seni kullanmış oluyorlarben kendim bu zaman kadar kimseden borç almadım harcamaları ona göre yapıyorum öğrencı olmamam rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir daha vermezsin olur biter. maaş günümde bile böyleleri borç istediğinde bende de yok diyorum artık.
yok hocam daha vermem hayyata defalarca aynı şeyi yaptığı için yazacam kırılmasın diye yazmıyorum ama bidaha ne olursa olsun atmayı düşünmüyorum kimseye zatenb sadece borç için yazıyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Tuğra Yıldız
cok derde dusmedigimde kimseden para istemem arkadasliklarimda buna gore kuruludur zaten attigin para gunumuze gore pek bir para degil ama galiba ne zaman geri verecegini soylemis onu soylemeseydi boyle bir konu acmazdin kisaca biraz daha bekle.

Top Bottom