Neler Yeni

Saçımı kötü hisediyorum

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
selamlar genelde 2 3 günde duş alıyorum okula hep gitmediğim için ama gittiğim zamanda her gün alıyorum ama saçımı 2 gün sonra kötü hissediyorum mesela cuma yıkadım diyelim pazar günü kötü yağlı hissediyorum ama pazartesi iyi hissediyorum sonra zaten yıkıyorum vede biraz yağlanıyor ılık suyla duş aldıgım halde bunun sebebi ne olabilir şuanda kullandıgım şampuan head on shoulder old spice kullanıyorum

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Furkan Demir
Benim saçım her gün yağlanıyor. Bugün yıkıyorum yarın sabah tekrar yağlanıyor yine yıkıyorum yıkamazsam kendimi kirli hissediyorum saçlarım yağlıyken aşırı rahatsız oluyorum. (Kullandığım Şampuan Bioblas Botanic Oils Sarımsak Özlü)

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim saçım her gün yağlanıyor. Bugün yıkıyorum yarın sabah tekrar yağlanıyor yine yıkıyorum yıkamazsam kendimi kirli hissediyorum saçlarım yağlıyken aşırı rahatsız oluyorum. (Kullandığım Şampuan Bioblas Botanic Oils Sarımsak Özlü)
hocam nasıl bişeyse 1 saat önce çok kötü hissediy orumda şuan iyi hissediyorum

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berat
Dostum saçın için bu ucu sivri sert plastikten yapılan taraklar var, kullanıyor musun bilmiyorum. Ölü saç derisini kazıyan sert yuvarlak bir şey. Saçında kaşıntı, aşırı yağlanma varsa kullanmanı öneririm. Özellikle duşta ilk başta şampuansız daha sonra saçına şampuan yaptıktan sonra saçını onla kaşıyabilirsin. Onun dışında kullandığın şampuanı değiştirebilirsin. Zaten şu devirde stresten vs. çok saçımız kirlenip yağlanabiliyor. 2-3 günde bir duş alman normal. Forumun %90 ı kesinlikle 2-3 günde bir duş alıyordur. Fazla kafaya takma bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan
selamlar genelde 2 3 günde duş alıyorum okula hep gitmediğim için ama gittiğim zamanda her gün alıyorum ama saçımı 2 gün sonra kötü hissediyorum mesela cuma yıkadım diyelim pazar günü kötü yağlı hissediyorum ama pazartesi iyi hissediyorum sonra zaten yıkıyorum vede biraz yağlanıyor ılık suyla duş aldıgım halde bunun sebebi ne olabilir şuanda kullandıgım şampuan head on shoulder old spice kullanıyorum
her gün yıka

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
yunusemre
psıkolojık sorunun var gıbı

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Eren
Bende de aynı sorun var 2 günden sonra yağlanıyor saçım duş almadan rahat edemiyorum

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
kafanızı bir suya sokup çıkarınız tıpkı bir devekuşu gibi

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Eren
öyle daha kötü oluyor dışarı çıkıyosam zaten her zaman yıkarım 5 gün ard arda çıksamda
Mesaj otomatik birleştirildi:

şampuan nedir
clear 3ü1 arada

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Eren
hocam onu bence değiş clear falan hep böyle galiba
güya her gün yıkayınca kepeğı yağı azaltıyor. Evet yıkanınca gidiyor fakat 1-2 günden sonra çok kötü oluyor

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
bazı şeyleri takmamak gerekir benim gibi umrumda değil mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR