Arama sonuçları: *

1. ca.s

Mng Kargo Pazar Günleri Şube Açık mı?

Kapalı alamazsın.
  2. ca.s

Microsoft Store'u sildim

Sistem geri yükleme yap. 1733594961
  3. ca.s

Bu ürünü nereden bulabilirim

Telefon tutucu ahtapot tripod falan var onlar da iş görür.
  4. ca.s

Arkadaşlar iş hayatında problemler yasiyorum

Üzerinde sürekli bir baskı var. Acaba yaptığım işi beğenecekler mi, hata yapacak mıyım, hata yaptığımda bana ne diyecekler gibi. Bir de ne yapacağını bilmiyorsun. Diyorsun ya şunu yap dediklerimde yapıyorum diye. Ne yapacağını bilmiyorsan önce oranın genel işleri hakkında bir bilgi al. Mesela...
  5. ca.s

Robot süpürge önerir misiniz

Roborock Qrevo S alabilirsin. Emiş günü bayağı iyi ve marka olarak Roborock en iyi robot süpürge üreten markadır şu an. Söylediğim model hem ıslak hem kuru temizleme yapıyor. Aynı zamanda kendi istasyonu da olduğu için temizlik sonrası kendi tozunu istasyona otomatik boşaltacaktır. Siz de birkaç...
  6. ca.s

Winrar Dosya Çıkarma İşlemi Çok Yavaş

Ufak boyutlu dosyalar çok fazla ise uzun sürüyor olabilir.
  7. ca.s

Google'ı HAYATINDAN ÇIKAR!

Yine de Youtube'ta.
  8. ca.s

Google'ı HAYATINDAN ÇIKAR!

O sırada bu videonun Youtube'ta olması. Bruh -_-
  9. ca.s

En sevdiğiniz araba?

10. ca.s

Dolandırıyor mu yoksa gerçek mi anlamadım

Ne zamandan beri mahkeme kararı mesaj ile geliyor? Düpedüz dolandırıcı.
  11. ca.s

Evde kullanılan kablosuz cihazlarda radyasyon az mıdır?

Güneşten aldığın radyasyon çok daha fazla. Hurafelere inanmadan kullanmaya devam.
  12. ca.s

Hayalinizdeki kız modeli nedir?

Bunu mu demek istediniz: Berfin Sarıkaya
  13. ca.s

Bilgisayari satıp SteamDeck almak?

Bence bilgisayarın yerini diğer cihazlar tutmuyor (Telefon, tablet, PlayStation, XBox, SteamDeck... her ne dersen). Bilgisayarın işlevi çok. Sadece oyun olarak düşünme. İşlerini halledersin, açar film izlersin, office kullanırsın, oyun da oynarsın tabi. Hem de daha rahat bir kontrolle oynarsın...
  14. ca.s

TOGG Neden Çok Geri Satılıyor?

Fiyat farkında dolayı bakılabilir. Mercedese gücü yeten alsın şu ekonomide. 1722663954 Ne gibi kronik sıkıntısı var? Araba elektrikli ve elektrik arabalar kategorisinde diğerlerine göre fiyatı daha uygun.
  15. ca.s

TOGG Neden Çok Geri Satılıyor?

Az önce sarı siteye baktım da 30 sayfa TOGG satışı var. Açıklamalarda da araçlarda bir hasar kaydı olmadığı belirtiliyor genel olarak. Peki neden geri satılıyor bu araçlar? Neyi beğenilmedi?
  16. ca.s

Çalışmaktan Korkuyorum

O olacak bu olacak diye kendini sürekli kasıp sıkarsan kalbin de ağrır oran buran da ağrır. Akışına bırak.
  17. ca.s

Technopatta 10 yıl ban yedim

Bir şey yapmayacaksın. 10 yıl bekleyeceksin. (!)
  18. ca.s

İzlemelik Youtube Kanalı Önerisi

İzliyorum da son zamanlarda çok sıkıcı videolar atmaya başladı sanki. 1718198430 Yok pek izlemiyorum yer6'yı. Sağ ol önerin için. 1718198669 Evrim ağacı izliyorum. Berbaer bilim'e bakacağım teşekkürler. Sciencephile olabilir. Barış özcan son zamanlarda kendini tekrar eden ve sıkıcı videolar...
  19. ca.s

İzlemelik Youtube Kanalı Önerisi

Diksiyonu güzel daha çok bilimsel içerikli olan (başka kanal da olabilir ama) youtube kanal öneriniz neler?
  20. ca.s

Tarih projesi vermezsem kaç puan düşer

Sözlüler ve proje ödevi (0 kabul edersek) 70+100+0=170 --> 170/3=56,667 55+90+56,667=201,667 --> 201,667/3=67,2223 notun olur (İkinci dönem). İlk dönem ve ikinci dönem ile birlikte geçme notun 69,3333+67,2223=136,5556 --> 136,5556/2=68,2778 olur ve geçersin.
Top Bottom