Neler Yeni

Bilgisayari satıp SteamDeck almak?

auewn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerem Ali Kurtulmuş
Neden bilmiyorum ama aklıma böyle birsey düştü zaten masada çok yer kaplayan pc yerine yatarak veya oturarak oynayabilecegim bir konsol daha istiyorum Nintendo switch var bende ama ben onun haricinde Steamdeki diğer oyunlarda oynamak istiyorum sizce alsam mı?

(Konuyu SteamDeck İçin bulamadım o yüzden konu dışı açtım)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

BGSGP

80+ Bronze
Neden bilmiyorum ama aklıma böyle birsey düştü zaten masada çok yer kaplayan pc yerine yatarak veya oturarak oynayabilecegim bir konsol daha istiyorum Nintendo switch var bende ama ben onun haricinde Steamdeki diğer oyunlarda oynamak istiyorum sizce alsam mı?

PC'nin sistem özellikleri ne bilmiyorum, ama (okuduğum yorumlara göre) Steam Deck ortalama bir sisteme eş değer bir performans sağlıyor, Asus ROG biraz daha performanslı, ama yetmeyebilir.

Üstelik pil performansları korkunç. Hatırladığım kadarıyla Asus ROG aktif kullanımda ağır oyunlarda 3 saat götürüyordu. (Steam Deck de olabilir bu, emin değilim.)

Yazılımsal sorunlar ve ağırlığı da cabası, şaşırmamak da gerek çünkü yeni piyasa.

Çok fazla seyehat ediyorsanız belki, ama onun dışında direkt güçlü bir laptop alın geçin derim. Yatağınızın önüne kutu gibi bir şey koyar, üzerine de laptop koyarsınız, gamepad ile yatarken oynarsınız. (Aynı rahatlığı vermez ama idare eder bence.)

Ya da bir masaya monitör koyar, laptopu monitöre bağlarsınız.

Hanaz

80+ Gold

Her 2 saatte bir sarj etmen gerekecek

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Bence bilgisayarın yerini diğer cihazlar tutmuyor (Telefon, tablet, PlayStation, XBox, SteamDeck... her ne dersen).
Bilgisayarın işlevi çok. Sadece oyun olarak düşünme. İşlerini halledersin, açar film izlersin, office kullanırsın, oyun da oynarsın tabi. Hem de daha rahat bir kontrolle oynarsın oyunu klavye ve fare sayesinde. Parmaklarını oraya buraya basmak için cebelleşmezsin. Benim fikrim.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
iyi bir laptop al bence

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
sezer ser
Ben de bunu düşündüm, Steam Deck aldım. 2 hafta sürmeden sıktı tamamen. Küçük ekran, şarj süresi, ısınma sorunu, ses, ellerin ağrıması, boynun ağrıması. Sattıktan sonra gelen parayla 50 inç TV çektim. Bir tane de DualSense aldım, şimdi yatarak, oturarak oynuyorum, film izliyorum; şarj derdi vs. yok. Tertemiz.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Hocam hdmi kablosu + yatağın karşısına bir ortalama bir televizyon + gamepad al mis gibi. Her 2-3 saatte bir şarj etmeye ne gerek var

Top Bottom