Neler Yeni

Robot süpürge önerir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abuzer Kuşçu
Merhaba robot süpürge alacağım belli bir bütçem yok ama 30000 lirayı geçmezse iyi olur robot süpürgeler hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl çalışıyor temiz yapıyor mu bir odanın her tarafını temizliyor mu önüne engel çıkınca nasıl bir tepki veriyor hiçbir fikrim yok bunları da açıklarsanız sevinirim tanıdıklarıma sorduğumda robot süpürgeyi hiç tavsiye etmediler bomboş bir alet olduğunu pek temiz yapmadığını söylediler sizin görüşleriniz neler yazarsanız sevinirim ayrıca benim için önemli olan çekiş gücü çekiş gücü yüksek bir şey olursa iyi olur bir de ıslak temizleme diye bir özellik de duymuştum özellikleri güzel, fazla bir robot süpürge olursa iyi olur.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,849
İsim
Selim
Merhaba robot süpürge alacağım belli bir bütçem yok ama 30000 lirayı geçmezse iyi olur robot süpürgeler hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl çalışıyor temiz yapıyor mu bir odanın her tarafını temizliyor mu önüne engel çıkınca nasıl bir tepki veriyor hiçbir fikrim yok bunları da açıklarsanız sevinirim tanıdıklarıma sorduğumda robot süpürgeyi hiç tavsiye etmediler bomboş bir alet olduğunu pek temiz yapmadığını söylediler sizin görüşleriniz neler yazarsanız sevinirim ayrıca benim için önemli olan çekiş gücü çekiş gücü yüksek bir şey olursa iyi olur bir de ıslak temizleme diye bir özellik de duymuştum özellikleri güzel, fazla bir robot süpürge olursa iyi olur.
Türk tipi evlerde tam verimli çalışmıyor koltuk ve yatak ayakları olması gerekiyor yani yerden yüksekte durması gerekli ve etrafta saçma sapan şeyler olmaması lazım ayrıca dediğin türde ki süpürgeler pahalıdır biraz robocos bu işte çok iyi ama ihtiyacmı diye sorarsan değil derim yani olmasa da olur

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Roborock Qrevo S alabilirsin. Emiş günü bayağı iyi ve marka olarak Roborock en iyi robot süpürge üreten markadır şu an.
Söylediğim model hem ıslak hem kuru temizleme yapıyor. Aynı zamanda kendi istasyonu da olduğu için temizlik sonrası kendi tozunu istasyona otomatik boşaltacaktır. Siz de birkaç ayda bir o tozu torbasıyla birlikte topluca atarsınız ya da temizlersiniz.
Robot süpürgeler eline alıp süpürdüğün süpürge kadar dip bucak temizleyemiyor her yere giremediği için. Ama %90-95 gibi büyük kısmı temizliyor. Eğer halılarınız saçaklı ise takılması çok yüksek ihtimaldir. Takılınca kendi kendine biraz uğraşıyor çıkmaya. Çıkamazsa da temizliği durduruyor ta ki siz kurtarana dek.
Arada bir bakımını yapmalısınız. Fırçalarını temizlemeli ve filtrelerinin bakımını yapmalısınız. Aynı şekilde sensörlerini de temizlemelisiniz.

Top Bottom