Arama sonuçları: *

1. cici

SOKAK KÖPEKLERİ KONUSUNA BİR DE BU AÇIDAN BAKIN !

Yazının özeti= insanlar zaten ölüyor birazını da köpekler öldürsün ne olmuş. Çoğu kişi hayatında vahşi köpek görmemiş ama sokak köpeklerinin toplatılmasına karşı.
  2. cici

[YAKALAMA KARARİ]DiamondTema Muhafazakarlar tarafından linç yiyor.

bastan sonra izledim ben diamond %100 haklı hatta asrın suclu sapkın bir ideoloji savundugu icin
  3. cici

KYK Yurdunu 4 Kelime ile özetleyin? 🧳

odana cins bir tip düşerse başını acayip ağrıtır. TYT AYT sınavları zor değil her sene daha kolay soruyorlar eleyicilik 0 serseri serseri tipler bile matematik fullüyor. KYK yurdu genel olarak kötü ve özensiz olur bir problem varsa kimsenin umurunda olmaz devlet kurumu olduğu için rahat adamlar.
  4. cici

Technopat ve Techolay toksik üyeleri

TP kitlesi genel olarak bildim bileli aşırı şımarık. Örnek olarak mesela 1000 TL'lik bir ürün olsa ama onun hemen hemen aynisi alternatifi 990 TL'ye olsa sırf onu onermediginiz için paragraflarca bos boş mesaj yazacak garip insanlarla dolu.
  5. cici

Utanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor.

beritan ismini ilk gördüğümde nedense erkek sanmıştım. neden böyle bir isim koymuşlar ki.
  6. cici

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Kimbu
  7. cici

uzun sac
  8. cici

Hayvan
  9. cici

Forum üyeleri hangi oyunları oynuyor ? 👇

Hoi4.
  10. cici

Kızla ne konuşulur ?

Siz slavlar ne ucube varliklarsiniz de
  11. cici

Tebeşir tozu içsem sıkıntı olur mu?

alışıyorsun bir süre sonra
  12. cici

Tebeşir tozu içsem sıkıntı olur mu?

kıyafetlerinle banyoya gir soğuk suyu aç sonuna kadar 1 saat altında kal sonra balkona çık
  13. cici

Sevgilimin Fotoğrafını Göstermek

Yüksek yoğunlukta içgüdüsel erko davranışı aslında doğal. Avcı toplayıcı döneminden kalma ilkel güdü statum yüksek tercih edilenim vs. göstergesi gibi bir şey erkolarda ve çoğu tamamen böyle. Zeka seviyesi düştükçe ilkellik ve icgudusellik artıyor sonuçlar da bunlar işte.
  14. cici

Getir yemekte 50tl indirim kodu

KEYIF50
  15. cici

Dine inananlar neden inanıyor/inanmayanlar neden inanmıyor

tanrı vs. gibi kavramlar insan evrimleşmesiyle beraber evrimleşiyor tanrı diye bişi yok veya olsa bile bana ne. tanrı olamk zorunda tanrı olmalı vs. gibi şeyler insanın güdülerinden gelme ilkel yanı, lanet gibi bir şey insanların hissinde zorunlu oturmuş bir şey gibi aynı yaşama güdüsü gibi.
  16. cici

Eşcinselliği Destekliyor Musunuz?

radikal antinatalistim destekliyorum gelecekteki olmayacak çocukları en şanslılar.
  17. cici

rüyalanma engellenebilir mi?

ben de 19'a gireli oldu baya daha neyden bahsettiklerini bilmiom
  18. cici

karnede ne aldınız?(19.01.24)

ne karnesi sınava girdim bugun
  19. cici

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

homofobi içgüdüsel, insanların ilkel yanının yansımalarından biri o yüzden garip, acayip, yanlış, olmamalı gibi bir şeymiş gibi karşılanması normal. tr geneli korteks değil de güdü ağırlıklı insanlar olduğu için homofobi yüksek.
Top Bottom