Neler Yeni

Utanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor.

Betalol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Beritan gelgeç
Utanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor. benim adımı türkçe de yaylaya giden kız anlamına gelen Beritan koymuşlar erkek olduğum içinde okulda çok dalga konuşu oluyorum. adım hakkında adımı değiştirmek istiyorum ailem izin vermiyor nasıl bir yol izleyeceğim? reşit olmadığım içinde bir şey yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre siyah
beritan bence kötü bir ad değil ama 18 e kadar yapabilecek bir şeyin yok gibi

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
beritan ismini ilk gördüğümde nedense erkek sanmıştım. neden böyle bir isim koymuşlar ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Kadir Çelik
reşit olmadan bir şey yapamazsın. reşit olduktan sonra nüfus müdürlüğüne dava açıyorsun 8-9 ay sürer sonuçlanması avukat tutmadığın taktirde.

Haksoy06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin Aksoy
Utanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor. benim adımı türkçe de yaylaya giden kız anlamına gelen Beritan koymuşlar erkek olduğum içinde okulda çok dalga konuşu oluyorum. adım hakkında adımı değiştirmek istiyorum ailem izin vermiyor nasıl bir yol izleyeceğim? reşit olmadığım içinde bir şey yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

dostum şaka bir yana ismini harbi değiştir ailen kürd sanırım bir avukata sormanı öneririm

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
hayırsız evlat kadar hayırsız ana baba da oluyor malesef arkadaşlar görüyorsunuz

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,728
İsim
Lokman Doğan
olum beritan kız ismi laa erkeklere de konuluyormuş da hiç güzel durmuyor

Betalol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Beritan gelgeç
neden berzan değil beritan, ailen fantezi mi aramış anlayamadım? kesin anneannen yada babaannen bu ismi koymalarını istedi : D
aslında adımı melik koyacaklardı (buda kötü bana göre) adımı koyacakları zaman akıllarına gelmemiş benimde kuzenim beritan şarkısını söylerken duymuşlar o yüzden koymuşlar saçmalığa bak **

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kermit El-Memati
aslında adımı melik koyacaklardı (buda kötü bana göre) adımı koyacakları zaman akıllarına gelmemiş benimde kuzenim beritan şarkısını söylerken duymuşlar o yüzden koymuşlar saçmalığa bak **
kuzenin evliyse, değilse evlendiği zaman çocuğu olacaksa sen de o şarkıyı söyleyebilirsin. bilinçaltlarına işler ve adını beritan koyabilirler, böylece intikam almış olacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,422
Üyeler
167,976
Son üye
Pickle