Arama sonuçları: *

1. diekatze

AL SAT YAPAN FIRSATÇILAR

Ne boş konu ya, isteyen istediğini alır satar. @Perfectshot06
  2. diekatze

Garsonluk taki para iyi mi

İnşallah lokanta sahibi olamazsın.
  3. diekatze

Garsonluk taki para iyi mi

Hayatta çalışılmaz. 85 TL ne olum? Üstüne 11 saat mesai.
  4. diekatze

Ziraat banka kartı kargo

Bankayı arayıp durumu söyler misin? Banka kartında para olması demek ıbanında var demek. Normal havale veya EFT yapabilirsin ailenden birine.
  5. diekatze

Ziraat banka kartı kargo

QR kod ile çekebilirsin. Kart basılıp 1 hafta içinde gelir diye düşünüyorum.
  6. diekatze

Okul gezisine gidilir mi?

Yükseklik korkun varsa gitme sakın.
  7. diekatze

Bugün benim doğum günüm.

Eğer ailen doğum günü kutlayan bir aile ise ve senin doğum günün kutlanmadı ise maalesef ailen seni sevmiyor. Doğum günün kutlu olsun.
  8. diekatze

Trendyol adresi yanlış girdim değiştiremiyorum yardımmm lütfennnn ❗❗❗

Müşteri hizmetleri = Trendyol Destek zaten. Web üzerinden sağ üstte ''yardım&destek'' tıkla. Sağ altta canlı destek yazacak bağlan.
  9. diekatze

Gönderdiğim mail için yardım

Arkadaşlar Alman üniversitelerine mail atmak için windows posta uygulamasından toplu şekilde mail attım. Almanca sormak istediklerimi bir güzel yazdım ve gönderdim. O an hiçbir sorun yoktu ancak gönderdikten sonra mail böyle gözüküyor; Bu şekilde gözükmesinin sebebi nedir?
  10. diekatze

Youtube takip ettiğiniz kişi sayısı

Hayır bak imanlı ibadet eden biri değilimde şöyle saçma şeyler yazmak nedir yani.
  11. diekatze

Youtube takip ettiğiniz kişi sayısı

Tam kahkaha tufanı arkadaş. Takip ettiğim 0 çünkü Youtube üzerinden sadece şarkı dinliyorum o da nadiren.
  12. diekatze

Ailenin din konusundaki zorlaması

Amin, doğru diyorsun hiç aklıma gelmemişti.
  13. diekatze

Boşver, gerçekten muhattap alınacak bir insan bile değil. O kadar toxic biri ki aynı yönde olan görüşlerimi bile değiştiririm bunun için.
  14. diekatze

Karşındakide özgür. Ailesi gibi şeyler hakkında söyledikleri için bu kadar atarlanamazsın ergen.
  15. diekatze

Yalnız dikkatle okursan çocuk zorlanıyor resmen. Düşünmek bu değildir, bu düşünceyi dayatmak. Namaz kılmak için bilgisayar alınması bile saçma ve komik. Çocuk içinden gelmediği halde bilgisayar için namaz kılmış. Kendi fikirlerine ters birini görünce ne kadar kudurmuşsun, yobaz ergen gıcık...
  16. diekatze

En az 6-7 yıldır namaz kılmamışımdır. Oruç desen canım istedikçe tutuyorum. Hiç ailevi sorun yaşamadım şükür. Dövmelerim, piercinglerim ve küpelerimde var sağolsunlar laf etmiyorlar.
  17. diekatze

Yurt dışında yaşamak ister misiniz?

Almanya'da Praktikum yapacaktım. Direkten döndüm, 13 kişi başvurduk 3 kişi Almanya Federal İş Ajansından onay alabildik. Ben bu 3 kişi arasına giremedim. Eylül ayında Önlisans eğitimim bitiyor. Almanya kış dönemi üniversite başvuruları yaklaşıyor. Bugün liste yapıp yarın mail atacağım. Duruma...
  18. diekatze

İlişki konusunda yardım

Güven ilişkinin anahtarıdır. Ama ortaya atılan şey insanı deli eder, güvensizlik yaratır normal bence. Kızı yoklama sakın, güvenmediğini hissettirme. Güveniyormuş gibi yap ama onu gözlemle, sorgula içten içe. Kendinden emin olmadan devam ettirme ilişkini.
  19. diekatze

Spor salonu sahipleri ulaşabilir mi?

Neden olmasın ki? Salon açmak çok mu zor?
Top Bottom