Trendyol desteğe yazdın mı?Arkadaşlar trendyoldan bir ürün sipariş verdim ve son 1 ürün kaldığı için elim ayağıma dolaştı yanlış adresi tiklemişim siparişi güncelle diyince olmuyor ne yapabilirim hata veriyor acillll![]()
Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşArkadaşlar trendyoldan bir ürün sipariş verdim ve son 1 ürün kaldığı için elim ayağıma dolaştı yanlış adresi tiklemişim siparişi güncelle diyince olmuyor ne yapabilirim hata veriyor acillll![]()
Trendyol müşteri hizmetlerine ulaş
Bu saatte olmaz sanırım müşteri hizmetleri ama trendyol desteğe nasıl yazabilirimTrendyol desteğe yazdın mı?
Müşteri hizmetleri = Trendyol Destek zaten.Bu saatte olmaz sanırım müşteri hizmetleri ama trendyol desteğe nasıl yazabilirim
Müşteri hizmetleri = Trendyol Destek zaten.
Web üzerinden sağ üstte ''yardım&destek'' tıkla. Sağ altta canlı destek yazacak bağlan.
| Kanka lu anda yapılamıyor diyor bi yarın olsunda Allah'ın izniyle |
O zaman tekrar bakıcamMüşteri hizmetleri = Trendyol Destek zaten.
Web üzerinden sağ üstte ''yardım&destek'' tıkla. Sağ altta canlı destek yazacak bağlan.
Trendyol desteğine başvurun en iyi yönlendirmeyi onlar yaparlar.Arkadaşlar trendyoldan bir ürün sipariş verdim ve son 1 ürün kaldığı için elim ayağıma dolaştı yanlış adresi tiklemişim siparişi güncelle diyince olmuyor ne yapabilirim hata veriyor acillll![]()
Tamamdır yarın ilk iş desteğe yazıcamTrendyol desteğine başvurun en iyi yönlendirmeyi onlar yaparlar.