Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

Kaskolu arabayla kaza yapıldığı zaman ne yapılmalı

Saçma zaten ama sen ağır hasar olacağını tahmin ediyosan sanayiye götürürsün zaten. Ki o olay da şirketten şirkete değişiyor olabilir.
  2. dolaroldu8tl

Dergi Burda dolandırıcı mı

Sanmıyorum. Güvenli duruyor daha önce alışveriş yapmadım fakat.
  3. dolaroldu8tl

Kaskolu arabayla kaza yapıldığı zaman ne yapılmalı

Paragraf sorusu gibi maşallah. Arabayı alamazsınız diye biliyorum değer kaybı talebi olayı falan da muhtemelen şirketten şirkete değişiyordur.
  4. dolaroldu8tl

FLO'dan alınan giyilmiş ayakkabı iade edilebilir mi?

1 hafta kadar önce FLO'dan dockers bi ayakkabı almıştım 2 gün önce de ilk defa giydim sabah okula giderken öğlen okuldan geldiğimde yürüyemiyordum parmağımı vurdu ayakkabı bunu değişime veya iadeye götürsem kabul ederler mi acaba? Fişi ve kutusu halen duruyor
  5. dolaroldu8tl

Trene bineceğim ama kimliğim kayıp

Kimlik yerine geçebilecek bir belgen yok mu?
  6. dolaroldu8tl

Trene bineceğim ama kimliğim kayıp

ehliyet pasaport gibi kimlik yerine geçen bir belge ile bir problem çıkacağını düşünmüyorum
  7. dolaroldu8tl

Pc başında homeoffice bir meslek istiyorum

Ben Grafik Tasarım düşünüyorum 11'e geçiyorum.
  8. dolaroldu8tl

Kollar iyi mi şuanlık?

Vücuduna yapıştırırsan kolu yorum yapamayız kanka.
  9. dolaroldu8tl

Fazla Para Güçlendirir mi Köleleştirir mi

Dışardan gördüğümüz hayatlarla içerisi bir değildir diye düşünüyorum ben belki de iş hayatlarında oradan buraya koşuşturuyorlar ediyorlar. Örnek verdiğiniz Elon Musk ofisinde yaşıyor evine gidecek kadar zamanı olmadığı için. En büyük örnek olabilir köleleştirdiğine.
  10. dolaroldu8tl

Fazla Para Güçlendirir mi Köleleştirir mi

Köleleştirir çünkü bir insan paranın tadını almak için zaten köleleşmiştir para eline geçtikten sonra sonra daha da fazla para sahibi olmak için daha da köleleşecektir. Bu parayı harcamayı tadını çıkarmayı bile unutup sadece sayıların daha da fazla gözükmesi için tüm hayatını sarf edecektir.
  11. dolaroldu8tl

Yeşil forum çöktü mü?

İndirilen dosyayı açmalı mıyım. Exe dosyası.
  12. dolaroldu8tl

Yeşil forum çöktü mü?

Girerken Error 404 yazıyor ayrıca normal sitelerine girdiğim zaman bilgisayar ve telefonuma bir şey indiriyor açmak istemiyorum indirilen exe dosyasını. Benim pcde mi bi problem var yoksa sitede mi?
  13. dolaroldu8tl

Siyasetçi olmak ister misiniz? Olsanız ideolojiniz ne olur?

Değişim olmayacak o zaman
  14. dolaroldu8tl

alinsat.com guvenilir mi?

hadi be cok iyi kampanyalar vardi bu yuzdenmis
  15. dolaroldu8tl

alinsat.com guvenilir mi?

guvenilir mi?
  16. dolaroldu8tl

Forumdan özlediğiniz kişiler var mı/varsa kim(ler)?

silicone forum
  17. dolaroldu8tl

Forumdan özlediğiniz kişiler var mı/varsa kim(ler)?

Epica SF'de moderatör ve makale yazıyor.
  18. dolaroldu8tl

Boyumun uzaması durdu

14 yaşındayım 9. sınıf öğrencisiyim ve çoğu arkadaşımın boyu 177-185 aralığında iken ben tam boyumu bilmememle beraber 170-173 civarındayım. Boyum normal bir şekilde uzarken bu 2021 başından beri çok yavaş şekilde uzamaya başladı son 5-6 aydır da durmuş durumda. Kafayı taktım resmen. Sizce daha...
  19. dolaroldu8tl

Bunu Diyen Kişi Ne Yapıyor Şimdi Acaba :D

Ağlıyodur.
Top Bottom