ehliyet pasaport gibi kimlik yerine geçen bir belge ile bir problem çıkacağını düşünmüyorumYarın trene bineceğim ve kimliğim kayıp bilet almadan önce de kimliğim kayıptı ama tcmi söyleyerek almıştım aynı şekilde trene bindiğimde tcmi söyleyerek yolculuk yapabiliyor muyum?
Kimliğin kayıpsa bu ciddi bi şey yeni kimlik çıkartmak sağlıklı olurYarın trene bineceğim ve kimliğim kayıp bilet almadan önce de kimliğim kayıptı ama tcmi söyleyerek almıştım aynı şekilde trene bindiğimde tcmi söyleyerek yolculuk yapabiliyor muyum?
Kimlik yerine geçebilecek bir belgen yok mu?ehliyetim yok 16 yaşındayım
hayır trene binerken sadece biletini gösteriyorsun kimliğe felan gerek yok.Yani kimlik göstermeden sadece tcmi söyleyerek yolculuk yapabilirim ?
Ben bindiğimde biletimin olduğu sms i gösterdim bindim gittim çok sıkıntı yaşamadım ama keşke laptopbumu alsaydım dedim hotline miami oynardımehliyetim yok 16 yaşındayım
Qvagsshahw olmadı bende biletimin olduğu sms I gösteririmBen bindiğimde biletimin olduğu sms i gösterdim bindim gittim çok sıkıntı yaşamadım ama keşke laptopbumu alsaydım dedim hotline miami oynardım
tesekkürler selim beyhocam kimligi en kisa zamanda halletmeniz lazim yoksa basiniza is gelebilir