Arama sonuçları: *

1. durgunke

Chromeda olan Mozillada olmayan bir eklentiyi Mozillada kullanmak istiyorum

Chromeda olan Mozillada olmayan bir eklentiyi Mozillada kullanmak istiyorum mümkün müdür?
  2. durgunke

foruma girerken karşılaşılan hata

tamam da sorun benden kaynaklı mı acaba f5 atmasına atarım da sıklıkla karşıma çıkmaya başladı rahatsız ediyor artık
  3. durgunke

foruma girerken karşılaşılan hata

HATA! Bazı sorunlarla karşılaştık... Hoppaaa! Bazı sorunlarla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Daha fazla hata ayrıntıları bir ihtimal tarayıcı konsolunda olabilir. bunun çözümü nedir allah aşkına ya siteye ne zaman girsem karşıma çıkıyor sıkıldım artık
  4. durgunke

asus geri ödeme başvurusu nereden yapılmalı

bunu yaptım fakat henüz bir geri dönüş olmadı acaba işleme alınmadı mı ya da incelemeli mi göndermeliyim diye düşündüm mail ile bilgi veriyorlardır herhalde birkaç gün sonra
  5. durgunke

asus geri ödeme başvurusu nereden yapılmalı

link 1 ve link 2 ikinci linkten başvuru yapmıştım fakat hesabıma baktığımda başvular kısmında hiçbir şey görünmüyordu birinci linkten başvuru yapmak istiyorum da incelemeyi nereden yapmalıyım veya yapılması zorunlu mu bilgi verirseniz sevinirim
  6. durgunke

epson wf-r8590 fotoğraf yazdırma sorunu

epson wf-r8590 yazıcımız var fotoğraf yazdırmak istediğimde yazıcıyı seçiyorum ve ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum fakat en güncel sürüm zaten yüklü konudan anlayanlar varsa yardımcı olabilirler mi rica etsem
  7. durgunke

google recaptcha hatası

teşekkür ederim
  8. durgunke

google recaptcha hatası

bilemedim ilk defa karşılaşınca kusura bakmayın
  9. durgunke

google recaptcha hatası

https://www.penta.com.tr/destek/arizali-urun-takibi/ tam burada oluyor sadece ürün sorgulayamıyorum
  10. durgunke

google recaptcha hatası

bu hata ben kaynaklı olabilir mi acaba düne kadar girebiliyordum
  11. durgunke

tüketici hakem heyeti kararına uymayan firma

dostum heyet beni haklı buldu ve sonucu hem trendyola hem betaplusa sonuca itiraz süresi geçtikten sonra mail olarak ilettim ve heyet sonucunun çıktısını alıp kargonun üzerine yapıştırıp trendyola geri iade gönderdim, ekran görüntüsü atarsan yardımcı olabilirim dosyanın yanında sonuç görüntüle...
  12. durgunke

ASUS Sözünü Tuttu. Helal Olsun.

veeee sen kırmışsın demişlerdi hiç unutmuyorum aylar sonra tüketici hakem heyeti kararıyla paramı kurtarabilmiştim çok şükür :D
  13. durgunke

ASUS Sözünü Tuttu. Helal Olsun.

ben de asus oyuncu monitörü almıştım bozuk ürün iç panel kırık ürün yollamışlardı sağolsunlar bir monitör parası da tamir ücreti istemişlerdi garanti kapsamına girmediğinden dolayı :D
  14. durgunke

oyuncumarket uygulamasını gördünüz mü

çok fazla bir ürün göremeyince pek kimsenin haberi yok sandım o yüzden yazmak istemiştim
  15. durgunke

hayır yeni bir oluşum galiba beğendim ve paylaşmak istedim amacım reklam yapmak değil
  16. durgunke

birkaç saat önce play storedan indirdim oyuncu ekipmanları çevre birimleri vs satabiliyorsun ben kullanmaya başladım tavsiye ederim
  17. durgunke

Almanyada geçim hakkında

dayım almanyada yaşıyor gitmek istesem ne yapmam gerekiyor dayımın mı beni davet etmesi gerekiyor bilgi sahibi olan var mı
  18. durgunke

teşekkür ederim öyle yapacağım
  19. durgunke

öyle yapacağım teşekkürler
Top Bottom