T.P.G.
80+ Titanium
ASUS tek başına böyle bir şey yapamaz!Hatice'yi Fatma'yı bilmem ben. Arkadaş öyle bir abartmış ki sanki onun sayesinde ASUS sorunu çözdü.
ASUS tek başına böyle bir şey yapamaz!Hatice'yi Fatma'yı bilmem ben. Arkadaş öyle bir abartmış ki sanki onun sayesinde ASUS sorunu çözdü.
üzdün. belki benim gibi bu anakarta sahip birisi vardı o da siteye giremiyordu onun da işine yaradı belki. online sevap.Hatice'yi Fatma'yı bilmem ben. Arkadaş öyle bir abartmış ki sanki onun sayesinde ASUS sorunu çözdü.
bu arada ben demiştim ya garanti kapsamında 2014'te şey yapmışlardı diye. orada da açmışken içini temizlemişlerdi (not bırakmışlar oradan biliyorum). bunda da hazır şu sorunu düzeltmişken anakartın fotosunu bide kutusunu değiştirelim demişler. harbiden kutu sitede niye beyaz değil ?ASUS tek başına böyle bir şey yapamaz!
reis inan hatırlamıyorumüzdün. belki benim gibi bu anakarta sahip birisi vardı o da siteye giremiyordu onun da işine yaradı belki. online sevap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada ben demiştim ya garanti kapsamında 2014'te şey yapmışlardı diye. orada da açmışken içini temizlemişlerdi (not bırakmışlar oradan biliyorum). bunda da hazır şu sorunu düzeltmişken anakartın fotosunu bide kutusunu değiştirelim demişler. harbiden kutu sitede niye beyaz değil ?
ben de asus oyuncu monitörü almıştım bozuk ürün iç panel kırık ürün yollamışlardı sağolsunlar bir monitör parası da tamir ücreti istemişlerdi garanti kapsamına girmediğinden dolayıB450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.B450M-DRAGON - Destek
www.asus.com
MSIasus kraldir ve gerisi hikayedir.
adamlar yapiyor
İşte bu yüzden 3 Nesildir ASUS KullanmışımB450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.B450M-DRAGON - Destek
www.asus.com
önceliklen asusMSI
GIGABYTE
GALAX
EVGA
??????
abi bak asus'un tek sevmediğim tarafıİşte bu yüzden 3 Nesildir ASUS Kullanmışım
İşte bu yüzden Onlarca Üyesi Olan ASUS Klübü VAR
Galax HoF: Ne diyor bu?önceliklen asus
sonra gigabyte
sonra msi.
evga benim icin en sonda
veeee sen kırmışsın demişlerdi hiç unutmuyorum aylar sonra tüketici hakem heyeti kararıyla paramı kurtarabilmiştim çok şükürben de asus oyuncu monitörü almıştım bozuk ürün iç panel kırık ürün yollamışlardı sağolsunlar bir monitör parası da tamir ücreti istemişlerdi garanti kapsamına girmediğinden dolayı![]()