Neler Yeni

ASUS Sözünü Tuttu. Helal Olsun.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Şaka değil gerçek.
İŞTE BU YÜZDEN ASUS.
Herkesi madur edip evo getirdiler. Sonra da ROG sorunlu çıktı neymiş AMD yanlış söylemiş vidayı. Sonra ROG EVO geldi :D
Yine dolandırılanlar oldu ama bu sefer ses çıkınca vida yolladılar millete.
Asus kalitesi evet.
Siz corsair-asus gibi markalardan kasa-RAM almaya devam edin. Ki adamlar egzoz fansız minnacık kasayı iCUE diye 1100+ TL ye satsın
Alıntıyı görüntüle
Corsair biraz öyle maalesef. ROG'daki sorundan haberim yok.

isimsizüye

80+ Gold
MSI' da zaten AMD kartlara nedense VRAM soğutması koymuyor garezi var galiba. Üst modellerde ise koyuyomuş gibi yapıyor.
gaming x bile rezillik ejderhası varmış güya. msı bile batırdı.
gaming x 1.jpg

gaming x 2.jpg

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Corsair biraz öyle maalesef. ROG'daki sorundan haberim yok.
106 derece olan VRAM :D :D Hemde ROG STRİX ROG ROG.

1602078845149.png

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şaka değil gerçek.
İŞTE BU YÜZDEN ASUS.
Herkesi madur edip evo getirdiler. Sonra da ROG sorunlu çıktı neymiş AMD yanlış söylemiş vidayı. Sonra ROG EVO geldi :D
Yine dolandırılanlar oldu ama bu sefer ses çıkınca vida yolladılar millete.
Asus kalitesi evet.
Siz corsair-asus gibi markalardan kasa-RAM almaya devam edin. Ki adamlar egzoz fansız minnacık kasayı iCUE diye 1100+ TL ye satsın
Alıntıyı görüntüle
Bana biostar daha iyi deme

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
B450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.
*sorunu 1 ekim'de bildirdim. bugün çözüldü diye yazdılar. 6-7gün sürdü.
Asus gerçekten çok iyi marka bende ekran kartını ve anakartını kullanıyorum gigabyte'a benzemez :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
:D cidden bu kart nasıl böyle oldu :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,575
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bugüne kadar Asus tercih edip pişman olmadım. Klavyesini Mouse'unu kullandım Laptop'unu kullandım ( 9 sene belki daha fazla olacak laptop hala içerde ve cayır cayır çalışıyor ), Telefonunu kullandım.
Gerçekten güzel bir marka Asus beni bugüne kadar pişman etmedi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle
asus msi zaten amd ekran kartlarında nedense garip termal hatalar yapıyor. Zaten amd gpular ısınıyor, üstüne vramler de ısınıyor yemek pişirecen orda. Amd ekran kartı alınacaksa sapphire alınmalı nvidia alıncaksa belki asus msi bakılabilir çünkü bu markalar nvidia ekran kartlarına hiç olmazsa özen gösteriyorlar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
G
Asus gerçekten çok iyi marka bende ekran kartını ve anakartını kullanıyorum gigabyte'a benzemez :D

:D cidden bu kart nasıl böyle oldu :D
Gigabyte benzemez gigabyte benzetir. Asus B450M-K faciası var bide. En kötü B450 olmak ne hissetiriyor acaba. Pardon en kötüsü B450M PRO MAX. Ondan sonra en kötüsü diyecektim.

asus msi zaten amd ekran kartlarında nedense garip termal hatalar yapıyor. Zaten amd gpular ısınıyor, üstüne vramler de ısınıyor yemek pişirecen orda. Amd ekran kartı alınacaksa sapphire alınmalı nvidia alıncaksa belki asus msi bakılabilir çünkü bu markalar nvidia ekran kartlarına hiç olmazsa özen gösteriyorlar
GPU ısınmıyor model ısınıyor. GPU TDP' ye göre soğutucu tasarlanmalı. 200W çekiyorsa 200W' ı soğutcak bir şey lazım. Sizlerin tabirine göre 2080ti patlıyor. Hele 3090 evreni yok ediyor. Şimdi bana burda 2060 Super Gaming X ile MSI 5700XT Gaming X' deki soğutma aynı diyen falan çıkmasın ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,373
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_