T.P.G.
80+ Titanium
bu arada o kartı bilmemen normal çok sınırlı üretiliyor.rog, gigabyte , msi.
bu üc marka cok tutuluyor.
bu arada o kartı bilmemen normal çok sınırlı üretiliyor.rog, gigabyte , msi.
MSI' da zaten AMD kartlara nedense VRAM soğutması koymuyor garezi var galiba. Üst modellerde ise koyuyomuş gibi yapıyor.rog, gigabyte , msi.
Corsair biraz öyle maalesef. ROG'daki sorundan haberim yok.Şaka değil gerçek.
İŞTE BU YÜZDEN ASUS.
Herkesi madur edip evo getirdiler. Sonra da ROG sorunlu çıktı neymiş AMD yanlış söylemiş vidayı. Sonra ROG EVO geldi
Yine dolandırılanlar oldu ama bu sefer ses çıkınca vida yolladılar millete.
Asus kalitesi evet.
Siz corsair-asus gibi markalardan kasa-RAM almaya devam edin. Ki adamlar egzoz fansız minnacık kasayı iCUE diye 1100+ TL ye satsın
Alıntıyı görüntüle
gaming x bile rezillik ejderhası varmış güya. msı bile batırdı.MSI' da zaten AMD kartlara nedense VRAM soğutması koymuyor garezi var galiba. Üst modellerde ise koyuyomuş gibi yapıyor.
106 derece olan VRAMCorsair biraz öyle maalesef. ROG'daki sorundan haberim yok.
Bana biostar daha iyi demeŞaka değil gerçek.
İŞTE BU YÜZDEN ASUS.
Herkesi madur edip evo getirdiler. Sonra da ROG sorunlu çıktı neymiş AMD yanlış söylemiş vidayı. Sonra ROG EVO geldi
Yine dolandırılanlar oldu ama bu sefer ses çıkınca vida yolladılar millete.
Asus kalitesi evet.
Siz corsair-asus gibi markalardan kasa-RAM almaya devam edin. Ki adamlar egzoz fansız minnacık kasayı iCUE diye 1100+ TL ye satsın
Alıntıyı görüntüle
Asus gerçekten çok iyi marka bende ekran kartını ve anakartını kullanıyorum gigabyte'a benzemezB450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.B450M-DRAGON - Destek
www.asus.com
*sorunu 1 ekim'de bildirdim. bugün çözüldü diye yazdılar. 6-7gün sürdü.
106 derece olan VRAM![]()
Hemde ROG STRİX ROG ROG.
ASUS ROG STRIX 5700 XT vida sorunu
ASUS'u aradım ekran kartı için vida istedim kronik ısınma sorunu düzeltmek için öyle bir hizmetimiz yok dendi ama forumda arayıp adresine kargolattıran var konu hakkında bilginiz var mı?www.technopat.net
Alıntıyı görüntüle![]()
Asus - Şikayetvar
Asus hakkında şikayet yazmak ya da kullanıcı yorumlarını mı arıyorsunuz? Asus ile ilgili şikayet yazmak veya Asus yorumları için hemen tıklayın!www.sikayetvar.com
Şuan ekran kartında en sorunsuz diyebileceğim marka Galax - Sapphire - İnno3d. Ve windforce hariç gigabyteBana biostar daha iyi deme
asus msi zaten amd ekran kartlarında nedense garip termal hatalar yapıyor. Zaten amd gpular ısınıyor, üstüne vramler de ısınıyor yemek pişirecen orda. Amd ekran kartı alınacaksa sapphire alınmalı nvidia alıncaksa belki asus msi bakılabilir çünkü bu markalar nvidia ekran kartlarına hiç olmazsa özen gösteriyorlar106 derece olan VRAM![]()
Hemde ROG STRİX ROG ROG.
ASUS ROG STRIX 5700 XT vida sorunu
ASUS'u aradım ekran kartı için vida istedim kronik ısınma sorunu düzeltmek için öyle bir hizmetimiz yok dendi ama forumda arayıp adresine kargolattıran var konu hakkında bilginiz var mı?www.technopat.net
Alıntıyı görüntüle![]()
Asus - Şikayetvar
Asus hakkında şikayet yazmak ya da kullanıcı yorumlarını mı arıyorsunuz? Asus ile ilgili şikayet yazmak veya Asus yorumları için hemen tıklayın!www.sikayetvar.com
Gigabyte benzemez gigabyte benzetir. Asus B450M-K faciası var bide. En kötü B450 olmak ne hissetiriyor acaba. Pardon en kötüsü B450M PRO MAX. Ondan sonra en kötüsü diyecektim.Asus gerçekten çok iyi marka bende ekran kartını ve anakartını kullanıyorum gigabyte'a benzemez
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden bu kart nasıl böyle oldu
![]()
GPU ısınmıyor model ısınıyor. GPU TDP' ye göre soğutucu tasarlanmalı. 200W çekiyorsa 200W' ı soğutcak bir şey lazım. Sizlerin tabirine göre 2080ti patlıyor. Hele 3090 evreni yok ediyor. Şimdi bana burda 2060 Super Gaming X ile MSI 5700XT Gaming X' deki soğutma aynı diyen falan çıkmasın yaasus msi zaten amd ekran kartlarında nedense garip termal hatalar yapıyor. Zaten amd gpular ısınıyor, üstüne vramler de ısınıyor yemek pişirecen orda. Amd ekran kartı alınacaksa sapphire alınmalı nvidia alıncaksa belki asus msi bakılabilir çünkü bu markalar nvidia ekran kartlarına hiç olmazsa özen gösteriyorlar
MSI B450M-A Pro Max dicektin herhalde. alev alıyor benimkiG
Gigabyte benzemez gigabyte benzetir. Asus B450M-K faciası var bide. En kötü B450 olmak ne hissetiriyor acaba. Pardon en kötüsü B450M PRO MAX. Ondan sonra en kötüsü diyecektim.