Neler Yeni

ASUS Sözünü Tuttu. Helal Olsun.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hatice'yi Fatma'yı bilmem ben. Arkadaş öyle bir abartmış ki sanki onun sayesinde ASUS sorunu çözdü.
üzdün. belki benim gibi bu anakarta sahip birisi vardı o da siteye giremiyordu onun da işine yaradı belki. online sevap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASUS tek başına böyle bir şey yapamaz!
bu arada ben demiştim ya garanti kapsamında 2014'te şey yapmışlardı diye. orada da açmışken içini temizlemişlerdi (not bırakmışlar oradan biliyorum). bunda da hazır şu sorunu düzeltmişken anakartın fotosunu bide kutusunu değiştirelim demişler. harbiden kutu sitede niye beyaz değil ?

T.P.G.

80+ Titanium
üzdün. belki benim gibi bu anakarta sahip birisi vardı o da siteye giremiyordu onun da işine yaradı belki. online sevap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada ben demiştim ya garanti kapsamında 2014'te şey yapmışlardı diye. orada da açmışken içini temizlemişlerdi (not bırakmışlar oradan biliyorum). bunda da hazır şu sorunu düzeltmişken anakartın fotosunu bide kutusunu değiştirelim demişler. harbiden kutu sitede niye beyaz değil ?
reis inan hatırlamıyorum :D

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
asus kraldir ve gerisi hikayedir.
adamlar yapiyor

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
B450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.
ben de asus oyuncu monitörü almıştım bozuk ürün iç panel kırık ürün yollamışlardı sağolsunlar bir monitör parası da tamir ücreti istemişlerdi garanti kapsamına girmediğinden dolayı :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
B450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.
İşte bu yüzden 3 Nesildir ASUS Kullanmışım
İşte bu yüzden Onlarca Üyesi Olan ASUS Klübü VAR

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
ben de asus oyuncu monitörü almıştım bozuk ürün iç panel kırık ürün yollamışlardı sağolsunlar bir monitör parası da tamir ücreti istemişlerdi garanti kapsamına girmediğinden dolayı :D
veeee sen kırmışsın demişlerdi hiç unutmuyorum aylar sonra tüketici hakem heyeti kararıyla paramı kurtarabilmiştim çok şükür :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç