işte bu yüzden asusB450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.B450M-DRAGON - Destek
www.asus.com
o markalari tanimiyorum.-.. burda yokGalax HoF: Ne diyor bu?
GALAX HoF ''ABARTMIYORUM'' EN İYİ NVIDIA EKRAN KARTI SERİSİo markalari tanimiyorum.-.. burda yok
hmm olabilirde ama ben yinede tanimiyorumGALAX HoF ''ABARTMIYORUM'' EN İYİ NVIDIA EKRAN KARTI SERİSİ
asus tuf rx 5700xt de gerçekten saçma termal hatalar buşunuyordu.Evoyla bunlar düzeltildi. Arkadaşım kullanıyor tuf evo rx 5700xt'yi taş gibi ekran kartı olduğunu, sıcaklıkların 75-80i geçmediğini söylüyor
hmm olabilirde ama ben yinede tanimiyorum![]()
![]()
sizin orda herkes rog kullanıyordur zatenhmm olabilirde ama ben yinede tanimiyorum![]()
![]()
rog, gigabyte , msi.sizin orda herkes rog kullanıyordur zaten
Dolanan dolandı amaasus tuf rx 5700xt de gerçekten saçma termal hatalar buşunuyordu.Evoyla bunlar düzeltildi. Arkadaşım kullanıyor tuf evo rx 5700xt'yi taş gibi ekran kartı olduğunu, sıcaklıkların 75-80i geçmediğini söylüyor