OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
ülkemizde pek satmıyorTR'De değil. Yurt dışında baya satıyor.
tamam düzenliyorum galaxı siliyorum ordan
ülkemizde pek satmıyorTR'De değil. Yurt dışında baya satıyor.
ben hastalığımı hiç bir zaman yenemiyeceğimbencede sil yoksa @KeremMm olsa böyle davranmazdı![]()
Sana iChill, Ex Gamer, HoF ve Gaming X TRIO yazıyorum günde 3 doz bakman yeterli ASUS'u unutursunben hastalığımı hiç bir zaman yenemiyeceğimasus fanlığı hastalığını
aga bak asus'un sitesine gir. myasus hesabı oluştur. oraya işte ürün kaydı olarak anakartını kaydet hesabına. o kenarda dursun.kardeş yaşamışsın bir şey sorabalirmiyim
benim asus b550 tuf gaming plus anakartım var
sorunu:
çipseti aşırı ısınıyor ve
arada boot etmiyor asusa ulaşsam yardımcı olabilirler mi ?
Usta eyvallah sözünüzü ciddeye alırım sorun yok ama 1 kişi s2h dedikten sonra hemen s2h daha iyi dediniz. eyvallah tamam. ulan herkes birisi işlemci soğutucuya yapışınca stress testi yap ısındıktan sonra çıkarın dedi. hemen herkes koyun gibi atladı papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor şimdi Abdullah abi ısıtıp yapmayın dedi ya herkes papağan gibi yazacak buraya. s2h neden b450m-k dan daha iyi biliyor musun peki ayrıca ? b450m-k da bulunan sertifika ve yapay zeka ve bios menüsü s2h da var mı ? bana sadece eğer biliyorsan yaz başkasından duyup geldiysen ora başkaG
Gigabyte benzemez gigabyte benzetir. Asus B450M-K faciası var bide. En kötü B450 olmak ne hissetiriyor acaba. Pardon en kötüsü B450M PRO MAX. Ondan sonra en kötüsü diyecektim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GPU ısınmıyor model ısınıyor. GPU TDP' ye göre soğutucu tasarlanmalı. 200W çekiyorsa 200W' ı soğutcak bir şey lazım. Sizlerin tabirine göre 2080ti patlıyor. Hele 3090 evreni yok ediyor. Şimdi bana burda 2060 Super Gaming X ile MSI 5700XT Gaming X' deki soğutma aynı diyen falan çıkmasın ya