Arama sonuçları: *

1. erigena.

2023 Seçim Öncesi Dolar Düşermi ?

Euro hakkında ne düşünüyorsunuz 1665929142 haklısın 1665930397 düşmesini beklerken çıkması :D
  2. erigena.

2023 Seçim Öncesi Dolar Düşermi ?

Küçük çaplı yatırım planlarım var 2023 secimi öncesi dolar düşermi
  3. erigena.

Başkasının Beni Nasıl Kaydettiğini Öğrenmek

Dimii 😄 Soracağım ya soracağım
  4. erigena.

Sormaktan başka çarem yok gibi yada içime atacağım 😅
  5. erigena.

Ah şu utangaçlık denen duygu varya öleceğim bir gün. Üstat açıkçası kız kendini benim telimde biraz değişik kaydetti bende garip fikirlere kapıldım kendinde beni nasıl kaydettiğini merak ediyorum.Bu yüzden sordum
  6. erigena.

Hocam kız meselesi gibi bir şey ya.
  7. erigena.

Bir kişinin beni rehberine nasıl kaydettiğini nasıl öğrenebilirim? Veya öğrenebilirmiyim. Bi aralar GetContact sanırım öyle bir şey vardı ama güvenmiyorum başka bir yolu yokmu?
  8. erigena.

En Ufak Şeyde Yüzüm Kızarıyor

😂 1638710226 Doğrudur 1638710245 Neden konuma yazı yazan herkes ceza yemiş 😂
  9. erigena.

En Ufak Şeyde Yüzüm Kızarıyor

Evet sorum belli bunu engelleyemiyorum En Ufak şeyde yüzüm kızarıyor.Hoca bir şey soruyor mesela yüzüm kızarıyor ani bir ateş basıyor terliyorum.Veya bir arkadaş ortamında bir sohbette olan durumdan utanıyorum mesela bu oluyor. Engelleyememmi sonra dalga geçiyorlar domates gibi oldun vs.
  10. erigena.

Esrarengiz Kedi Ölümleri?

Reis gülme emojisini kedinin ölümünemi attım sence?
  11. erigena.

Şaka yapıyorsun dimi?
  12. erigena.

Evin yanında Bahçe gibi biyer var orayı temizlemiyorlar sadece biçiyorlar oradan kaynaklı olabilir mi 1634564218 Sanmıyorum mahallemiz gayet düzgün bi mahalle Ayrıca Neden biri durduk yere 3 kere kedi zehirlesin hatta aynı yerde 😭😭😭😭
  13. erigena.

Hocam o pislik değilki 😂 Betonu döken yamuk yumuk dökmüş biyere fazla biyere az.Ayrıca Haftada 2 kez kapı temizleniyor
  14. erigena.

3 haftadır kapının önünde kedi ölüyor neden anlamıyorum ama koskoca mahallede gelip 3.kez bizim kapıda ölmesi garibime gitti.Ölmesine neden olan bir şey olabilirmi acaba? Bu 3.kedi 😔
Top Bottom