Ora epey pise benziyor hocam ondan olabilir mi?3 haftadır kapının önünde kedi ölüyor neden anlamıyorum ama koskoca mahallede gelip 3.kez bizim kapıda ölmesi garibime gitti.Ölmesine neden olan bir şey olabilirmi acaba?Alıntıyı görüntüle
Bu 3.kedi
Bilmiyorum hocam o zaman biri zehirliyor olabilirHocam o pislik değilki Betonu döken yamuk yumuk dökmüş biyere fazla biyere az.Ayrıca Haftada 2 kez kapı temizleniyor
Mahalleniz de satanist birisi olabilir.3 haftadır kapının önünde kedi ölüyor neden anlamıyorum ama koskoca mahallede gelip 3.kez bizim kapıda ölmesi garibime gitti.Ölmesine neden olan bir şey olabilirmi acaba?Alıntıyı görüntüle
Bu 3.kedi
Evin yanında Bahçe gibi biyer var orayı temizlemiyorlar sadece biçiyorlar oradan kaynaklı olabilir miBilmiyorum hocam o zaman biri zehirliyor olabilir
Sanmıyorum mahallemiz gayet düzgün bi mahalle Ayrıca Neden biri durduk yere 3 kere kedi zehirlesin hatta aynı yerdeBilmiyorum hocam o zaman biri zehirliyor olabilir
Öncelikle şu gülme emojisini atıp durma çünkü rahatsız edici. Burada hayvanlar ölüyor komik bişey yok.Evin yanında Bahçe gibi biyer var orayı temizlemiyorlar sadece biçiyorlar oradan kaynaklı olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmıyorum mahallemiz gayet düzgün bi mahalle Ayrıca Neden biri durduk yere 3 kere kedi zehirlesin hatta aynı yerde
SENCE ŞAKA YAPILABİLECEK BİR KONU MU?Şaka yapıyorsun dimi?