Arama sonuçları: *

1. fgoren

En güzel Masaüstü arkaplan

wallpaper engine kullanıyorum steamde 10₺ civarı bi fiyatı olması lazım çok güzel içerikler var öneririm
  2. fgoren

Nvidia vs amd

5600xt kullanıyorum ben de oyunlarda vs hiç sorun yaşamadım ama bu anlatılan amd böyle sorunlu şöyle kusurlu lafları gözümü korkutuyordu. arkadaşım onları dinleme fanboy lafları onlar dedi ve ben de amd aldım. ne rtx kullanıyorum ne de 2k ve bu kart bana dibine kadar yetiyor serin de çalışıyor...
  3. fgoren

BOSS Bilişim Reklamları

opera gx kullanıyorum bazı eklentiler için chrome da bulunuyor bilgisayarda ama onun dışında kesinlikle opera çok kullanışlı androidde ve bilgisayarda
  4. fgoren

Sınavı Kaçırdım :( Ne Yapayım?

geçmiş olsun. dünyanın sonu değil bunun için üzülmeyi bırak ve okumak istemiyorsan senin tercihin ama bir üniversite gör bitiremesen bile o ortamda kesinlikle bir yıl da olsa bulun. farklı insanlar tanıyacaksın farklı kişiliklere sahip olacaklar, ailenden uzakta tek başına hayat mücadelesi...
  5. fgoren

Aramızı bozmak istemem

15 olabilir bilemedim
  6. fgoren

Hangi İnternet Tarayıcısını Tercih Ediyorsunuz?

opera gx kullanıyorum. bazı siteler chrome üzerine kurulu olduğu için açılmayabiliyor (çok nadir türk telekom gibi) onun dışında hiç sorun yaşatmaz ben oldukça beğeniyorum çok hoş arayüz, geçişler vs.
  7. fgoren

Farklı Şehir İçin PC tercihi

bende yurtta laptop kullanmıştım kesinlikle laptop almalısın, yeri geldiğinde alıp arkadaşına götürüp ödev yapmak için falan mobilite önemli
  8. fgoren

Farklı Şehir İçin PC tercihi

otobüsle de taşıyabilirsin ben de farklı şehirde okuyordum laptop kullanıyordum ama gerçekten performans anlamında çok geride oluyor fiyatı bakımından, şuan masaüstü topluyorum yurtta kalmadığım için memlekete geri getirmem muhtemelen kendi evimde kalır diye düşünüyorum, uçakla taşıma şansın yok...
  9. fgoren

İnce Hesap Gaming Gecesi Ürünler 3 Dk'da Tükendi

msi monitör site geldiği an stok bitti yazdı ya ben de yetişemedim ama tuf monitörü aldım napayım stok bitmeden al derim ben de aldım pişman edecek bi ürün değil gibi duruyor.
Top Bottom