bilgisayarı sık sık taşıyacaksan ekran kartını sökmen gerekir yoksa ekran kartına zarar gelir ve orjinal yada daha asğlam kutuya koyman lazım yoksa sisteme zarar gelebilir.Aranızda bilgisayar toplayıp farklı şehirde üniversite okuyan var mı ? Bilgisayarınızı götürebiliyor musunuz ? Ve ya Oyun oynamak için oyun laptopu mu almayı tercih edersiniz?
Ben varım.Aranızda bilgisayar toplayıp farklı şehirde üniversite okuyan var mı ? Bilgisayarınızı götürebiliyor musunuz ? Ve ya Oyun oynamak için oyun laptopu mu almayı tercih edersiniz?
Masaüstünü sürekli taşımak sorun çıkartabilir.otobüsle de taşıyabilirsin ben de farklı şehirde okuyordum laptop kullanıyordum ama gerçekten performans anlamında çok geride oluyor fiyatı bakımından, şuan masaüstü topluyorum yurtta kalmadığım için memlekete geri getirmem muhtemelen kendi evimde kalır diye düşünüyorum, uçakla taşıma şansın yok malesef
çok fazla bilgisayardan anlamıyorum ne nereye takılır bilmiyorum laptop kullanıyorum uzun süredir ve oyun laptobu vs de değil yenilemek istiyordum ama bir yandan da üniversite var çok arada kaldımbilgisayarı sık sık taşıyacaksan ekran kartını sökmen gerekir yoksa ekran kartına zarar gelir ve orjinal yada daha asğlam kutuya koyman lazım yoksa sisteme zarar gelebilir.
takıp cıkarmak vs de sıkıntı ve büyük ihtimalle ilk senem olacağı için yurtta kalacağım..otobüsle de taşıyabilirsin ben de farklı şehirde okuyordum laptop kullanıyordum ama gerçekten performans anlamında çok geride oluyor fiyatı bakımından, şuan masaüstü topluyorum yurtta kalmadığım için memlekete geri getirmem muhtemelen kendi evimde kalır diye düşünüyorum, uçakla taşıma şansın yok malesef
Oyun sizin için büyük bir tutku değilse üniversitede laptop en mantiklisidir.Aranızda bilgisayar toplayıp farklı şehirde üniversite okuyan var mı ? Bilgisayarınızı götürebiliyor musunuz ? Ve ya Oyun oynamak için oyun laptopu mu almayı tercih edersiniz?