Neler Yeni

Farklı Şehir İçin PC tercihi

zeynep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Zeynep Koçak
Aranızda bilgisayar toplayıp farklı şehirde üniversite okuyan var mı ? Bilgisayarınızı götürebiliyor musunuz ? Ve ya Oyun oynamak için oyun laptopu mu almayı tercih edersiniz?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bilgisayarım yok, bence oyun için masaüstü almalısın

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Arkadaşım farklı şehirde okuyor. Masaüstünü getir götür yapıyor. Ama 6 ayda bir geldiği için memleketine sorun olmuyor.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ben bilgisayar topluyorum tek tek Maraşlıyım Kırşehir'de okuyorum her zaman değil ama özel araçla gelip gittiğimde taşımak zor olmuyor sadece kutuları atmadım ekran kartını çıkarıyorum taşırken pci ex yuvasını kırmasın araba çukura girince vs diye onun dışında gayet rahat

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
Aranızda bilgisayar toplayıp farklı şehirde üniversite okuyan var mı ? Bilgisayarınızı götürebiliyor musunuz ? Ve ya Oyun oynamak için oyun laptopu mu almayı tercih edersiniz?
bilgisayarı sık sık taşıyacaksan ekran kartını sökmen gerekir yoksa ekran kartına zarar gelir ve orjinal yada daha asğlam kutuya koyman lazım yoksa sisteme zarar gelebilir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ben varım.
Şuan bilgisayarım ile ayrıyız. 😢
Çok seyehat ediyorsanız laptop daha mantıklı.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
otobüsle de taşıyabilirsin ben de farklı şehirde okuyordum laptop kullanıyordum ama gerçekten performans anlamında çok geride oluyor fiyatı bakımından, şuan masaüstü topluyorum yurtta kalmadığım için memlekete geri getirmem muhtemelen kendi evimde kalır diye düşünüyorum, uçakla taşıma şansın yok malesef

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
otobüsle de taşıyabilirsin ben de farklı şehirde okuyordum laptop kullanıyordum ama gerçekten performans anlamında çok geride oluyor fiyatı bakımından, şuan masaüstü topluyorum yurtta kalmadığım için memlekete geri getirmem muhtemelen kendi evimde kalır diye düşünüyorum, uçakla taşıma şansın yok malesef
Masaüstünü sürekli taşımak sorun çıkartabilir.

zeynep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Zeynep Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı sık sık taşıyacaksan ekran kartını sökmen gerekir yoksa ekran kartına zarar gelir ve orjinal yada daha asğlam kutuya koyman lazım yoksa sisteme zarar gelebilir.
çok fazla bilgisayardan anlamıyorum ne nereye takılır bilmiyorum laptop kullanıyorum uzun süredir ve oyun laptobu vs de değil yenilemek istiyordum ama bir yandan da üniversite var çok arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

takıp cıkarmak vs de sıkıntı ve büyük ihtimalle ilk senem olacağı için yurtta kalacağım..

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
bende yurtta laptop kullanmıştım kesinlikle laptop almalısın, yeri geldiğinde alıp arkadaşına götürüp ödev yapmak için falan mobilite önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Oyun sizin için büyük bir tutku değilse üniversitede laptop en mantiklisidir.

nyzozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Niyazi ÖZKAN
Instagram
niyazi.ozkann
şöyle söyleyim aşırı oyun düşkünüysen yayın felan da işin içine girecekse her halukarda masasüstü ama sen yurtta kalıyosun bunlar sıkıntı şeyler ve memlekete gideceğin zaman sıkıntı çekeceskin ağır bişey yani zorlanacaksın bide mesela virüs geldi 3 aydır bilgisayarı öğrenci evidne kalan arkadaşlarım var keşke laptop alsaydım diyorlar ben şey öneririm asus yeni laptop piyasaya sürdü A15 oyun bilgisayarın çok işini görür oyunlarda da sıkıntı çekmezsin al bunu hem üniversitede derslere de götürürsü sunum yaparsın vs. hem de yurtta sıkıntı çekmezsin

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Üniverste'de okuyorsanız kasa almak çok mantıksız. Taşırken düşebilir ki çoğu sistemlerde temperli cam mevcut patlamasını istemezsiniz. Ayrıca düşürmek PCI-e yuvasına ve ekran kartına ciddi zararlar verebilir. Hem taşınması açısından hem de yer açısından laptop almak çok daha uygun.

Top Bottom