neden alınmazVictus 15 alınmaz.
neden alınmazVictus 15 alınmaz.
DDR4 ram, 28ms %45 NTSC panel, Watt Limiti, kalitesiz soğutma.neden alınmaz
Oyun oynayan biri değilim, bu bütçeye de başka pek laptop bulamadım. Msi Thinler var ama tek fanlı olduğundan onlarda da soğutma kötü dediler. Öneriniz var mı?DDR4 ram, 28ms %45 NTSC panel, Watt Limiti, kalitesiz soğutma.
En fazla ne kadar bütçe artar?Oyun oynayan biri değilim, bu bütçeye de başka pek laptop bulamadım. Msi Thinler var ama tek fanlı olduğundan onlarda da soğutma kötü dediler. Öneriniz var mı?
170w adaptör var battery draining yapıyor 02129120134 numaradan (Lenovo Servis) 230w adaptör isteyin.Hocam 12 ay taksitle alacağım, aylık 3000'tlyi geçmemeli çok fazla, zorlar bütçemi. Bu da ortalama 30.000 tl bandında bir laptopa denk geliyor.
5k fark ödemeye değer mi hocam, victus o kadar mı kötü? Okul için kullanacağımdan ne kadar uygunu bulursam o kadar iyi geliyor bana. Ana bilgisayarım sağlam bir kasa var, bu yedek olacak gibi düşünebiliriz.170w adaptör var battery draining yapıyor 02129120134 numaradan (Lenovo Servis) 230w adaptör isteyin.
8 GB ram versiyonunu alıp kendiniz yükseltin.5k fark ödemeye değer mi hocam, victus o kadar mı kötü? Okul için kullanacağımdan ne kadar uygunu bulursam o kadar iyi geliyor bana. Ana bilgisayarım sağlam bir kasa var, bu yedek olacak gibi düşünebiliriz.
Edit: ram 16gb yapınca fark daha da arttı:
Alıntıyı görüntüle