- Konu Sahibi Konu Sahibi
3050 ile 4050 çok fark var, fakat eski nesil LOQ'ta dizi film photoshop tarzı şeyler için ekranı düşük kalıyor.
3050 ile 4050 çok fark var, fakat eski nesil LOQ'ta dizi film photoshop tarzı şeyler için ekranı düşük kalıyor.
%100 emin değilim. Siz ağır oyun içinmi yoksa oyun,film photoshopta yapmayı planlıyormusunuz? Eğer planlıyorsanız attığımı alın.bu video doğru mu
Link?25 bin verşote DDR4 rma laptop almak mantık dışı Ryzen 5 7535HS DDR5 destekli ve İ5 12450 den performansı daha iyi.
ben oyun film için arıyorum kral%100 emin değilim. Siz ağır oyun içinmi yoksa oyun,film photoshopta yapmayı planlıyormusunuz? Eğer planlıyorsanız attığımı alın.
hocam pek anlamıyorum terimleri de ne demek istedin acaba25 bin veripte DDR4 ram laptop almak mantık dışı Ryzen 5 7535HS DDR5 destekli ve İ5 12450 den performansı daha iyi.
Film için %45 NTSC önermem çok soluk gelecektir ekran.ben oyun film için arıyorum kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam pek anlamıyorum terimleri de ne demek istedin acaba
Ryzen 5 7535hs hem DDR5 destekli hem de performans konusunda iyi olduğu kadar az güç tüketiyor 6NM üretim bir işlemci. Mümkünse İntel İ5 12450h tercih etmeyin.ben oyun film için arıyorum kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam pek anlamıyorum terimleri de ne demek istedin acaba
Ideapad ise %45 NTSC panele sahip önermem.Ryzen 5 7535hs hem DDR5 destekli hem de performans konusunda iyi olduğu kadar az güç tüketiyor 6NM üretim bir işlemci. Mümkünse İntel İ5 12450h tercih etmeyin.
Düşük güç tüketmek demek uzun pil ömrü demek.
Yüzde 45 in o şey olayı neMesaj otomatik birleştirildi:
%45 NTSC ve ghosting sorunu var eski nesil LOQ modellerinin.
Panelin renk gamı. NTSC bir renk gamıdır. %45 NTSC gamını destekliyor demek ekran kötü bir rakam. Canlı ekran için en az %72 NTSC veya %100 sRGB (ikiside aynı seviye renk gamına sahip denenebilir) renk gamını gerekiyor.Yüzde 45 in o şey olayı ne
anladım hocam peki önerebileceğiniz bir laptop var mıdırRyzen 5 7535hs hem DDR5 destekli hem de performans konusunda iyi olduğu kadar az güç tüketiyor 6NM üretim bir işlemci. Mümkünse İntel İ5 12450h tercih etmeyin.
Düşük güç tüketmek demek uzun pil ömrü demek.
100 olunca canlı renk mi oluyorPanelin renk gamı. NTSC bir renk gamıdır. %45 NTSC gamını destekliyor demek ekran kötü bir rakam. Canlı ekran için en az %72 NTSC veya %100 sRGB (ikiside aynı seviye renk gamına sahip denenebilir) renk gamını gerekiyor.
100 de sınırlı kalmıyor, %133 sRGB sahip monitörlerde var. Evet sayı ne kadar yüksek olursa o kadar canlı olur.100 olunca canlı renk mi oluyor