Neler Yeni

Nvidia vs amd

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Yanına bi AİGO PSU. Bence F/P. Şaka bi yana 5600xt güzel konumda ama şuan DLSS 2.0 gerçeği olduğu sürece 5700 serisi için bunu söyleyemem.
Tartışmak iyidir:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü bi ekran kartıysa Nvidia olsada kasar zaten :D
Dostum kesinlikle bırak bu işleri bu çocukla tartışma.
Babasının firması gibi savunuyor ben hayatımda bu kadar fanboy görmedim gerçek anlamda bir fanatik.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
AMD kartta bir sorun çıkınca firmayı kötüleye kötüleye neler diyorsunuz.
Nvidia kartta olunca kimse sesini çıkartmıyor?
AMD evet driverları Nvidia kadar iyi değil ama zamanla çok daha iyi seviyeye gelecek.
Nvidia daha kaliteli evet ama AMD'yi de kullanmadan yok sıkıntı çıkıyo yok böyle hadi oradan.
Ben kendim kullanıyorum hiç bir sorun yok kullanan arkadaşlarım da var onlarda da sorun yok bir problem gördüysem bu forumda o da oyun ile alakalı Nvidia'da da olan şeyler ama Nvidia'da olunca oyun problemli aynısı AMD'de olunca Driver yüzünden.
AMD fanboyu değilim Nvidia çok daha iyi bir marka ama AMD'yi de bilip bilmeden kötüleyenler gitsin 1050Ti alsın.
Driverların çok daha iyi hale geleceğini bildiğine göre sanırım AMD de çalışıyorsun :D

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Driverların çok daha iyi hale geleceğini bildiğine göre sanırım AMD de çalışıyorsun :D
Yıl 2020 taş devrinde değiliz.
Çözülemeyecek bir problem değil ayrıca bu gidişat onu gösteriyor.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
5600xt kullanıyorum ben de oyunlarda vs hiç sorun yaşamadım ama bu anlatılan amd böyle sorunlu şöyle kusurlu lafları gözümü korkutuyordu. arkadaşım onları dinleme fanboy lafları onlar dedi ve ben de amd aldım. ne rtx kullanıyorum ne de 2k ve bu kart bana dibine kadar yetiyor serin de çalışıyor bunun yerine yaklaşık aynı performansı alacağım 2060s için 1500₺ ödememiş oldum ve bu beni fazlasıyla mutlu etti. alt seviyede rtx şart değilse amd ama 2080 falan düşünüyorsanız nvidia daha kullanılabilir çünkü amd de bir karşılığı yok. umalım ki rekabet artsın iki firma da daha iyi kartları daha ucuza versin ve bizim yüzümüz gülsün.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yıl 2020 taş devrinde değiliz.
Çözülemeyecek bir problem değil ayrıca bu gidişat onu gösteriyor.
Kökten çözülür ve üstünden 3 ay geçerse sorunsuz bir şekilde çözüldüğünü kanıtlarsa yani o zaman rahatca öneririm yoksa şuan önermek için bütün modellerin sorunlu olup olmadığını ezberlemem gerekiyor bir model ısınıyor bı model sorunlu fln ugrasilmaz yani.

5600xt kullanıyorum ben de oyunlarda vs hiç sorun yaşamadım ama bu anlatılan amd böyle sorunlu şöyle kusurlu lafları gözümü korkutuyordu. arkadaşım onları dinleme fanboy lafları onlar dedi ve ben de amd aldım. ne rtx kullanıyorum ne de 2k ve bu kart bana dibine kadar yetiyor serin de çalışıyor bunun yerine yaklaşık aynı performansı alacağım 2060s için 1500₺ ödememiş oldum ve bu beni fazlasıyla mutlu etti. alt seviyede rtx şart değilse amd ama 2080 falan düşünüyorsanız nvidia daha kullanılabilir çünkü amd de bir karşılığı yok. umalım ki rekabet artsın iki firma da daha iyi kartları daha ucuza versin ve bizim yüzümüz gülsün.
Tabikide hocam bakın bu bi objektif yorum işte böyle olsun herkes canımı yesin adam gelmiş dalga geçmek için aigo psu diyor yani buda seviyesini orta koyuyo neyse, zaten rekabetin artması hep kullanıcıya bizlere yarar, inşallah AMD de çözülür sorunlar ve iki firmada güzel işler başarır ve fiyatları ucuzlatir.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Tartışma konusu
bence işlemci konusunda AMD mükemmel fakat ekran kartı kısmında o kadar iyi değil. Saf kas gücü var fakat forumda gördüğümüz gibi çok fazla sorun yaşayan var. Eğer saf kas gücü isteyen varsa AMD alsın. Stabilite ve güvenli bir yolculuk için Nvidia alsın.

Benim tercihim Nvidia
ekran kartına göre değişir mesela 1050ti almaktansa rx 570 alınmasında fayda var 2060 almantaksa rx 5600 xt almak bana göre daha mantıklı fakat rx 5700xt almaktansa 2070 super almak daha iyi

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Kökten çözülür ve üstünden 3 ay geçerse sorunsuz bir şekilde çözüldüğünü kanıtlarsa yani o zaman rahatca öneririm yoksa şuan önermek için bütün modellerin sorunlu olup olmadığını ezberlemem gerekiyor bir model ısınıyor bı model sorunlu fln ugrasilmaz yani.

Tabikide hocam bakın bu bi objektif yorum işte böyle olsun herkes canımı yesin adam gelmiş dalga geçmek için aigo PSU diyor yani buda seviyesini orta koyuyo neyse, zaten rekabetin artması hep kullanıcıya bizlere yarar, inşallah AMD de çözülür sorunlar ve iki firmada güzel işler başarır ve fiyatları ucuzlatir.
Hangi model ısınıyor ya?

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Beyler onu bunu bosverin de 1660s adamdır. AMD de karşılığı bile yok.

Erhan02

80+
Tartışma konusu
bence işlemci konusunda AMD mükemmel fakat ekran kartı kısmında o kadar iyi değil. Saf kas gücü var fakat forumda gördüğümüz gibi çok fazla sorun yaşayan var. Eğer saf kas gücü isteyen varsa AMD alsın. Stabilite ve güvenli bir yolculuk için Nvidia alsın.

Benim tercihim Nvidia
Bence de ben Nvidia da kullandım AMD de yazılım konusunda da çoğu şeyde de Nvidia çok daha iyi

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Tartışma konusu

Benim tercihim Nvidia
Haklısın nvidia ike amd bir olmuyor her ne kadar fiyat farkı olsada amd kullananların dediği şey ya aynı fpsyi alıyorum ne gerek var fazladan 1000tl vermeye.
Oysa bilmiyorlar nvidia stabilizesi ve sağlamlığı sayesinde daha uzun ömürlü olacak.
4 tane farklı amd ekran kartı kullandım ancak hçbiri beni neredeyse aynı fiyat olan 1660s kadar tatmin etmedi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom