RX 9060 XT Alınır mı? AMD kart mı nvidia kart mı?

belki ileride 2k monitöre geçebilirim hocam cevabınız için teşekkürler 9060 xt 16 gb versiyonunu almayı planlıyorum eğer büyük bir indirim olursa belki 5060 ti 16 gb versiyonunu alabilirim
2K monitör süper olur. 2K testleride yapmıştık.
Action programı kullandık kayıtta 20-25FPS kaybı var programdan dolayı. OBS hata veriyordu mecburen bunu kullanmıştık.

bir sorum daha var kusura bakmayın dostlar fsr 4.0 ile dlss 3.5 fps değerleri nedir yani ne kadar fps arttırıyorlar bu konu ile alakalı bir video bulamadım bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim son olarak hangisi iyidir sizce?

bir sorum daha var kusura bakmayın dostlar fsr 4.0 ile dlss 3.5 fps değerleri nedir yani ne kadar fps arttırıyorlar bu konu ile alakalı bir video bulamadım bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim son olarak hangisi iyidir sizce?
Aradaki fark her oyunda aynı değil. DLSS genel performansı ve kalitesi de daha iyi ama (y)
FSR 4'te her oyunda yok birde.

Aradaki fark her oyunda aynı değil. DLSS genel performansı ve kalitesi de daha iyi ama (y)
FSR 4'te her oyunda yok birde.
valla hocam çok ilginç valla hiç kimse fps değerleri hakkında video yapmamış donanım arşivi abdullah hocam bir video yapmış ama yine fps değerleri üstüne değil benim asıl merak ettiğim konu şu hocam fsr 4.0 ile dlss 3.5 arasında kalite ve dengeli modunda ne kadar fps farkı var fps değerlerini öğrensem kafamdaki ekran kartını daha net belirleyeceğim aslında zaten şuan rx 9060 xt 16 gb alacağım gibi görünüyor yine de arada kaldım 90 ile 100 fps altını 1080p ultra grafiklerde görmemesi gerek

Biraz daha bütçeyi zorlayıp 5060 Ti 16 GB almakta fayda var. DLSS, FSR'ın aksine her oyunda destekleniyor.

Biraz daha bütçeyi zorlayıp 5060 Ti 16 GB almakta fayda var. DLSS, FSR'ın aksine her oyunda destekleniyor.
hocam bütçem yetmiyor maalesef 18.000 18.500 bütçem var birde 5060 ti ile ciddi bir darboğaz oluyor galiba i5 12400f işlemcim var

Dostlar kararsız bir durumdayım belki 18.000 TL verip rx 9060 xt 16 gb versiyonunu alabilirim sizce bu kartı alırsam kaç yıl yeter? 4 5 yıl götürür mü birde tabi kimse şuan bilemez ama Gta 6 gibi oyunları ilerleyen zamanlarda oynatır mı bu arada oyunları full 1080p 165hz monitörde oynayacağım 550w psu 16 gb ram i5 12400f gibi parçalara sahibim. Son olarak AMD kartlarda driver sorunu devam ediyor mu sizce Nvidia kart mı AMD kart mı alınır çok fazla tartışma konusu var bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
sadece oyun oynayacaksan fazladan para vermenin mantığı olmaz , driver sorunu yok fakat amd nin kendi programı yani softwaresi bir tık problemli içindeyken kasma yaşayan var , ayarları sıfırlanan var ama onun harici oyunu etkileyen bir durum yok , fsr 4 te fsr 3.1 destekleyen çoğu oyunda açılabilir son driver güncellemesi ile.

sadece oyun oynayacaksan fazladan para vermenin mantığı olmaz , driver sorunu yok fakat amd nin kendi programı yani softwaresi bir tık problemli içindeyken kasma yaşayan var , ayarları sıfırlanan var ama onun harici oyunu etkileyen bir durum yok , fsr 4 te fsr 3.1 destekleyen çoğu oyunda açılabilir son driver güncellemesi ile.
eyvallah hocam cansın tamamdır rx 9060 xt en iyi seçenek gibi duruyor şuan zaten

Bence de DLSS 4 için bile sadece Nvidia alınır.
valla hocam çok ilginç valla hiç kimse fps değerleri hakkında video yapmamış donanım arşivi abdullah hocam bir video yapmış ama yine fps değerleri üstüne değil benim asıl merak ettiğim konu şu hocam fsr 4.0 ile dlss 3.5 arasında kalite ve dengeli modunda ne kadar fps farkı var fps değerlerini öğrensem kafamdaki ekran kartını daha net belirleyeceğim aslında zaten şuan rx 9060 xt 16 gb alacağım gibi görünüyor yine de arada kaldım 90 ile 100 fps altını 1080p ultra grafiklerde görmemesi gerek
FPS farkı sabit değil çünkü hocam. Oyundan oyuna değişir, sürücü güncellemesi ile değişir.
O yüzden kimse ihtiyaç duymuyor bunu göstermekte. Odak nokta görüntü kalitesi oluyor kıyaslarken.
DLSS 4'ü her oyunda bulursun ama FSR 4'ü gerçekten güncel oyunların dışında çoğunda bulamazsın.
Yakında çoğalacak bu sayı hatta oyunlarda FSR desteği olmadan dahi AMD bunu getireceği yönünde haberler var ama o konuya hakim değilim.

Dostlar yeni konu açmak istemiyorum hemen sorayım çok yakında alacağım rx 9060 xt 16 gb sapphire versiyonu bu sinerji bilgisayar güvenilir mi en ucuz orada gördüm

Dostlar yeni konu açmak istemiyorum hemen sorayım çok yakında alacağım rx 9060 xt 16 gb sapphire versiyonu bu sinerji bilgisayar güvenilir mi en ucuz orada gördüm
evet sinerji güvenilir sapphire de en iyi üreticilerden biri hatta benim için en iyisi.

Buradan almanı öneririm, Amazon güvencesi var ve daha iyi bir model. Sorun çıkarsa koşulsuz şartsız iade hakkın var.

evet sinerji güvenilir sapphire de en iyi üreticilerden biri hatta benim için en iyisi.
evet hocam sapphire markayı biliyorum zamanında ilk sistemimi rx 6500 xt 4 gb sapphire ile toplamıştım çok memnun kalmıştım o yüzden sapphire marka tercihim sinerji bilgisayarı ilk defa gördüm duydum bazı arkadaşlar bozuk ürün gönderip uğraştırdıklarını söylemiş ama bilemedim güvenilir mi değil mi? ben genelde gaming gen tr itopya incehesap amazon gibi yerlerden alırım aslında ama oralarda ekran kartı 19 20 bin gibi fiyatları görmüş o kadar etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan almanı öneririm, Amazon güvencesi var ve daha iyi bir model. Sorun çıkarsa koşulsuz şartsız iade hakkın var.
bunu gördüm hocam ama asrock markasını hiç bilmiyorum sıcaklık takıntım var 75 derecenin üstüne çıkmaması gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,257
Üyeler
183,253
Son üye
Theren1
Geri