Neler Yeni

Nvidia vs amd

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
@Mehmet Yılmaz
@White Ravens

Adam tartışma konusu niyetine açtığını bile belirtmiş, böyle milleti birbirine düşürmelik saçma karşılaştırma konuları kapatılmalı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Buna benzer çok tartışma oluyor
Tartışıldığı için kapatılırsa forum amacından sapar.
Eğerki tartışma seviyesizce biryere yürüyorsa kapatılmalıdır.

Sorun zaten orda hiç bir zaman seviyeli tartışma olmadı ki, hiç avans vermedikmi sanıyorsun ? 1 oldu 2 oldu 3 oldu derken sabrettik ama ardından hep kavga kıyamet. O yüzden artık bu tarz tartışma konuları direk kapatılmalı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Haklısın nvidia ike amd bir olmuyor her ne kadar fiyat farkı olsada amd kullananların dediği şey ya aynı fpsyi alıyorum ne gerek var fazladan 1000tl vermeye.
Oysa bilmiyorlar nvidia stabilizesi ve sağlamlığı sayesinde daha uzun ömürlü olacak.
4 tane farklı amd ekran kartı kullandım ancak hçbiri beni neredeyse aynı fiyat olan 1660s kadar tatmin etmedi.
Yok hocam bunlar sanıyorki daha ucuza aynı fepese veriyor daha iyi işte :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun zaten orda hiç bir zaman seviyeli tartışma olmadı ki, hiç avans vermedikmi sanıyorsun ? 1 oldu 2 oldu 3 oldu derken sabrettik ama ardından hep kavga kıyamet. O yüzden artık bu tarz tartışma konuları direk kapatılmalı.
İyide adam zaten demiş kapatılırsa ne anlamı kalır forumun?

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Palitmiş anladım.
Ben palit önermiyorum ya ama alabilirsin istersen.
Aynı fiyata gaming gecelerinde düşüyor 5600xt.

Armor modeller sorunluydu ya.
Haklısın.
5000 serisinde sorun yok ama ders almışlar.
Valla sen beni fanboy sanıyorsun ama her zaman AMD ninde Nvidia'nın da iyi işler yapmasını isteyip arkasında duruyorum. İnşallah tüm sorunları dediğin gibi çözülür ve iki firmada başa baş rekabete girer o zaman işte fiyatları daha uygun hale yaparlar buda bize yarar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yok hocam bunlar sanıyorki daha ucuza aynı fepese veriyor daha iyi işte :D

İyide adam zaten demiş kapatılırsa ne anlamı kalır forumun?

Forumun amacı ne zamandan beri marka yarıştırmak ? Benim kapatılmasını istediğim konular birisi bir ürünü "almayacağı" ve "yardım" istemediği halde sadece tartışma amacıyla açılmış olan bu tarz konular. Bu konuların tek yaptığı milletin birbirine saygısızlık etmesi, ben her bu tarz konu gördüğümde yazıyorum, beni hiç birisinin RX 5600XT mi alsam RTX 2060 alsam diye yapılmış AMD NVIDIA karşılaştırmasında konu kapatılsın dediğimi gördünmü ? Orda adam arada kalmış yardım istiyor eyw ama bu tarz bir işe yaramaz konular sadece kaos a sebep.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Forumun amacı ne zamandan beri marka yarıştırmak ? Benim kapatılmasını istediğim konular birisi bir ürünü "almayacağı" ve "yardım" istemediği halde sadece tartışma amacıyla açılmış olan bu tarz konular. Bu konuların tek yaptığı milletin birbirine saygısızlık etmesi, ben her bu tarz konu gördüğümde yazıyorum, beni hiç birisinin RX 5600XT mi alsam RTX 2060 alsam diye yapılmış AMD NVIDIA karşılaştırmasında konu kapatılsın dediğimi gördünmü ? Orda adam arada kalmış yardım istiyor eyw ama bu tarz bir işe yaramaz konular sadece kaos a sebep.
Aynen aslında bı yandan hak veriyorum herkes kendini haklı çıkarmaya çalıştığı için kaos oluyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aynen aslında bı yandan hak veriyorum herkes kendini haklı çıkarmaya çalıştığı için kaos oluyor.

İşte onu anlatmaya çalışıyorum :). Adam bir ürün alıcak ise ve o zaman markalar arasında kaldıysa sorun yok yardım edilmeli fakat bu tarz sadece tartışma amaçlı konular sıkıntılı, çünkü illaki bir tarafı tutan kişiler kaos yaratıyor tarafsız bakan yok neredeyse.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İşte onu anlatmaya çalışıyorum :). Adam bir ürün alıcak ise ve o zaman markalar arasında kaldıysa sorun yok yardım edilmeli fakat bu tarz sadece tartışma amaçlı konular sıkıntılı, çünkü illaki bir tarafı tutan kişiler kaos yaratıyor tarafsız bakan yok neredeyse.
Malesef objektif olamıyor herkes :(

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bakın belirli alanda değişiyor hangisinin iyi olduğu. Mesela birbirine yakın iki kart rx5600xt ve 2060 burda ortalama olarak 5600xt daha iyi ama sadece nvidia tabanlı oyun oynayacak adama da rx5600xt önerilmez mesela. Yada rx5700 vs 2060s bunlarda mesela adamın bütçesi yok ısrarla işlemciden kıstırıp 2060s aldırılmaz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom