Neler Yeni

Nvidia vs amd

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Tahmin etmiştim. Benim böyle bi konu açmamak için tek sebebim Nvidia kart kullanmadan yorum yapmamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulama olarak AMD daha başarılı ama ayar olarak değil tasarım ve aradağını bulma konusunda amd daha rahat derim rahatça
Ben zaten tartışma konusu olarak açtım size sordum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
AMD f/p kartlar yapıyor fakat çok sorunları var, kökten çözmedigi zaman Nvidia'nın önüne geçemeyecek. AMD den önerdiğim ve sevdiğim kartlar, rx570, 5600XT, 5700XT. Ben olsam Nvidia alırdım sorunsuz çünkü stabil kafam rahat olur.
Yanına bi AİGO psu. Bence F/P. Şaka bi yana 5600xt güzel konumda ama şuan DLSS 2.0 gerçeği olduğu sürece 5700 serisi için bunu söyleyemem.
Tartışmak iyidir:

nerden bileyim eski leptopum vardı o zaman galiba amd redeon
Kötü bi ekran kartıysa Nvidia olsada kasar zaten :D

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Tartışma konusu
bence işlemci konusunda AMD mükemmel fakat ekran kartı kısmında o kadar iyi değil. Saf kas gücü var fakat forumda gördüğümüz gibi çok fazla sorun yaşayan var. Eğer saf kas gücü isteyen varsa AMD alsın. Stabilite ve güvenli bir yolculuk için Nvidia alsın.

Benim tercihim Nvidia
Bence AMD candir s Intel ve ndvidiali notebook ets2 de yüksek ayar kaldırmamaya başladı o zamandan beridir amdciyim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu kadar savunmanın mantığı ne :D ? Bana diyordun neden şimdi kabul etmiyorsun Nvidia'nın daha iyi bir firma olduğunu
Okuyabiliyosan Ben AMD' yi övmemişim. Driverinin kolaylığını söyledim sadece tasarım olarak daha hoş.
Hep böyle yapıyosunuz ama 1660 kullanıcıları sizi gidiler :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yanına bi AİGO PSU. Bence F/P. Şaka bi yana 5600xt güzel konumda ama şuan DLSS 2.0 gerçeği olduğu sürece 5700 serisi için bunu söyleyemem.
Tartışmak iyidir:

Aigo psu nun ne alakası var konuyla ? Rapor ettim.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Yanına bi AİGO PSU. Bence F/P. Şaka bi yana 5600xt güzel konumda ama şuan DLSS 2.0 gerçeği olduğu sürece 5700 serisi için bunu söyleyemem.
Tartışmak iyidir:

Ben güvenemiyiorum arkadaş Amd'ye o olaydan sonra amd ile ilgili bir şey almadım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aigo PSU nun ne alakası var konuyla ? Rapor ettim.
Peki. Sen öyle diyorsan. Daha sitesi olmayan PSU' yu ısrarla savunuyosun dün ne güzel kavga ediyoduk. Allah bilir kaç tane rapor yedin. Gerçi ben genelde rapor atmıyorum sana da atmıyorum. Herkesin kendi fikridir iyi forumlar güzel saçmaladım sabah daha yemek yemedim uğraştığım şeye bak.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Okuyabiliyosan Ben AMD' yi övmemişim. Driverinin kolaylığını söyledim sadece tasarım olarak daha hoş.
Hep böyle yapıyosunuz ama 1660 kullanıcıları sizi gidiler :D
Doğru ya, siz amede fanboylari hiçbirolaya objektif bakamazsınız. Sonuçta insan kullandığı birşeyi neden kötülesin? Ama ben kötülerim kötüyse çünkü fanboy değilim, mesela kullandığım kart 1660 0 olarak alınmaz çünkü az daha koyarak 1660S alırsın performansı güzel 1660 ın ama fiyatı pahalı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben güvenemiyiorum arkadaş Amd'ye o olaydan sonra amd ile ilgili bir şey almadım
Dostum gidip Geforce 210 alsam açtığım oyunu kaldırmasa Nvidia almayacağım diye yemin mi edicem. Her kartın bi potansiyeli var.

Doğru ya, siz amede fanboylari hiçbirolaya objektif bakamazsınız. Sonuçta insan kullandığı birşeyi neden kötülesin? Ama ben kötülerim kötüyse çünkü fanboy değilim, mesela kullandığım kart 1660 0 olarak alınmaz çünkü az daha koyarak 1660S alırsın performansı güzel 1660 ın ama fiyatı pahalı.
Gözlerini kullanırsan 5700xt yerine 2060 Super bile önerdiğimi görürsün.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
AMD kartta bir sorun çıkınca firmayı kötüleye kötüleye neler diyorsunuz.
Nvidia kartta olunca kimse sesini çıkartmıyor?
AMD evet driverları Nvidia kadar iyi değil ama zamanla çok daha iyi seviyeye gelecek.
Nvidia daha kaliteli evet ama AMD'yi de kullanmadan yok sıkıntı çıkıyo yok böyle hadi oradan.
Ben kendim kullanıyorum hiç bir sorun yok kullanan arkadaşlarım da var onlarda da sorun yok bir problem gördüysem bu forumda o da oyun ile alakalı Nvidia'da da olan şeyler ama Nvidia'da olunca oyun problemli aynısı AMD'de olunca Driver yüzünden.
AMD fanboyu değilim Nvidia çok daha iyi bir marka ama AMD'yi de bilip bilmeden kötüleyenler gitsin 1050Ti alsın.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Peki. Sen öyle diyorsan. Daha sitesi olmayan PSU' yu ısrarla savunuyosun dün ne güzel kavga ediyoduk. Allah bilir kaç tane rapor yedin. Gerçi ben genelde rapor atmıyorum sana da atmıyorum. Herkesin kendi fikridir iyi forumlar güzel saçmaladım sabah daha yemek yemedim uğraştığım şeye bak.
Psu hakkında daha kimseyle konuşmayacağım. Ama dalga geçmen güzel değil bence bundan dolayı raporlarim kısacası boş konuşmak yerine konu ile alakalı konuşsan daha iyi olmaz mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,589
Üyeler
166,237
Son üye
süprizbozan
Top Bottom