Nvidia vs amd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Restorgen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Tartışma konusu
bence işlemci konusunda AMD mükemmel fakat ekran kartı kısmında o kadar iyi değil. Saf kas gücü var fakat forumda gördüğümüz gibi çok fazla sorun yaşayan var. Eğer saf kas gücü isteyen varsa AMD alsın. Stabilite ve güvenli bir yolculuk için Nvidia alsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim tercihim Nvidia

Tartışma konusu
bence işlemci konusunda AMD mükemmel fakat ekran kartı kısmında o kadar iyi değil. Saf kas gücü var fakat forumda gördüğümüz gibi çok fazla sorun yaşayan var. Eğer saf kas gücü isteyen varsa AMD alsın. Stabilite ve güvenli bir yolculuk için Nvidia alsın.

Benim tercihim Nvidia

Yazılımsal ve uygulama olarak nvidia daha iyi Amd ekran kartları sıkıntı çıkartabiliyor ve o kadar para harcadığım sistemimde sıkıntı çıkartmak istemem yani

Tahmin etmiştim. Benim böyle bi konu açmamak için tek sebebim Nvidia kart kullanmadan yorum yapmamam.

Yazılımsal ve uygulama olarak nvidia daha iyi Amd ekran kartları sıkıntı çıkartabiliyor ve o kadar para harcadığım sistemimde sıkıntı çıkartmak istemem yani
Uygulama olarak AMD daha başarılı ama ayar olarak değil tasarım ve aradağını bulma konusunda amd daha rahat derim rahatça

Arkadaşlar rica ediyorum artık bu konuyu açmayın hergün en az 5 kere bu konuyu görmekten bıktım

Tahmin etmiştim. Benim böyle bi konu açmamak için tek sebebim Nvidia kart kullanmadan yorum yapmamam.

Uygulama olarak AMD daha başarılı ama ayar olarak değil tasarım ve aradağını bulma konusunda amd daha rahat derim rahatça

Hocam Amd ile 1 tane deneyimim oldu lanet olsun dedim Amd'ye CS:GO en düşük ayarlarda bile kasıyordu ondan sonra bidaha almam dedim bu ön yargımı yeni bilgisayar dizersem anca kırabilirim :)

AMD f/p kartlar yapıyor fakat çok sorunları var, kökten çözmedigi zaman Nvidia'nın önüne geçemeyecek. AMD den önerdiğim ve sevdiğim kartlar, rx570, 5600XT, 5700XT. Ben olsam Nvidia alırdım sorunsuz çünkü stabil kafam rahat olur.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri