Arama sonuçları: *

1. fosf3ren

trendyol kod sorunu?

açıklamada mesai saatlerinden bahsetmeyip 1 saat içinde teslim ve bu e pin dediğimiz şey tüm sitelerde dakikasında teslim edilen bir şey benlik bir şey yok
  2. fosf3ren

trendyol kod sorunu?

sorun yarını beklemem değil sorun istediğim içeriği alamıycak olmam
  3. fosf3ren

trendyol kod sorunu?

trendyol üzerinden vp kodu aldım mağazama gelen skin için normalde her zaman oynasana üzerinden yapardım ve dakikasında gelirdi ama ucuz diye tredyoldan aldım yaklaşık 2 saat oldu ve mesai saatleri dışında teslim yapılmadığını söyledi anlamadım mağazama gelen skini almak istiyorum ama kod yarın...
  4. fosf3ren

her yenilediğimde foruma girerken robot testi

yurtdışı dedik ama kıbrıs hani kötü internetler çok kötü
  5. fosf3ren

kanka fikir iyimiş ama zaten mükemmel olmayan bir internet çok daha kötü oluyor öylede
  6. fosf3ren

yurtdışındayım bıktım artık ya
  7. fosf3ren

arkadaşlar foruma her girişimde her yenilediğimde bazen çıkmıyor ama sürekli robot testi çıkıyor bıktım artık çözümü yok mu
  8. fosf3ren

bu nasıl bir fiyat artışı

tr de yaaşamıyom o yüzden üzlüyom knk
  9. fosf3ren

bu nasıl bir fiyat artışı

arkadşlar bu ekipmanlara ne olmuş tamam dolar artıda bu ürünlere ne oldu geçen yılın sonu bu yılın başında nerdeyse tarı fiyatındaydı bunlar arctis 1 wireless ben 600 e aldım 1k olmuş arctis 5 1 k olmuş 600 tlydi oda hatta indirimde 500 e görmüştüm özelikle apex 5 bayramda 700 tlydi bunlara ne...
  10. fosf3ren

kendini akıllı sanan dolandırıcı

merhabalar item şatıs sitesi üzerinden bir ilan koydum ve daha çok kişi görmesi faacebokta paylaştım biri bana ben ilgileniyorum dedi sonra ilk hesabı at dedi bende site linki atıp buyur al siteden atayım dedim kişi aldığını söyledi ama ne bir mail ne bir sms ne de bir site bildirimi geldi kişi...
  11. fosf3ren

Hdmi kablosu öneri

Uygun fiyatlı güzel özellikli metrelik iyi bir HDMİ kablosu önerebilrimsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. fosf3ren

Papara card teslim alma

Evette benim işim karışık ben Kıbrıs ya kalıyorum 2 haftalığına Türkiye’ye geldim o arada çıkartayım dedimde biz şu an dedemlerin yanındayız sipariş verebileceğim tek adres burası ve biz bir kaç gün sonra başka yere gidicez kart buraya gelicek dedem teyzem falan teslim alabilirim çünkü süremiz...
  13. fosf3ren

Papara card teslim alma

Arkadaşlar benim zaten bir Papara hesabım vardı onaylı ama I hesaba tamamen erişimi kaybettiğim için yeni hesabımı annemin kimliği ile onayladım ama Papara card I iste bölümünde sadece ismi yazan kişi teslim alabilir yazıyor ama annemde dışarı falan çıkıyor şimdi kart gelirse ben teslim...
  14. fosf3ren

Kıbrstaki internet sorunu

kanka am ben en üst paketi kullanıyom aldığım hız 8 e 4 hani hiç bir şey düzgün değil
  15. fosf3ren

hayır birebir geçrek
  16. fosf3ren

kanka bizim okuladada 1000mbs interent var ve odtüden daha büyük bende anlamıyorum kimse neden bir şey demiyor hani okula laptopu getiren gördük oyun indirmek için
  17. fosf3ren

arkadaşlar yıl olmuş 2020 mi bize bu paketler sunuluyor bunlar ne
  18. fosf3ren

Gerçekte nasıl birisiniz?

o kadarda değil hani belki forumda sinirlendiğim oluyor ama ne yapalım susuyoz
  19. fosf3ren

Gerçekte nasıl birisiniz?

küfürbaz sorumuz düzensiz biriyim
  20. fosf3ren

Yardım Toplama Bilgisayar mı ? - Telefon mu ?

hayatında hangisinin daha çok yeri varsa ona yönel ama bence telefon boş iş
Top Bottom