Neler Yeni

Yardım Toplama Bilgisayar mı ? - Telefon mu ?

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden
Merhaba ben ya toplama bilgisayar yada bir telefon alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim.Ben şu ana kadar sadece CS.GO ya para vermerek oynamıştım çünkü bilgisayarım sadece onu kaldırıordu artık onuda kaldırmıyor ama güzel bir PC m olursa tüm oyunları oynayabileceğim. Ancak telefonumda çok eskidi ve telefonda da Mobile Legendes Bang Bang adlı oyunda son rütbeyim ve telefonda amatör olak çektiğim fotoğrafları montajlıyorum(renk ayarı) bu sene liseye geçeceğim ve ya DA nın 5999 tl ye topladığı pc yi biraz yükselterek ve birde monitörle alacağım. Yada İphone 11 alacağım şu anda Telefon daha çok işime yarayacak gibi ama yazın bir yerde çalışıp kendime 3000 tl bandında bir telefon da alabilirim sizce ne almalıyım.NOT:ikisini aynı anda alma şansım yok yani yok 5000 TL ye PC , 3000 TL ye telefon olmaz alacaksam adam akıllı geleceğe dönük 6,7 yıl kullanabileceğim bir şey alacağım.

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
O kadar parayı telefona vermek acayip mantıksız dediğin oyunu 2000 TL'lik telefonda da açıyor artı pcden montaj yapman daha sağlıklı olur ve mobile legends pcde blue stack gibi programlarda oynanıyor diye biliyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dostum yakında DA yeni sistem çıkaracak 4500 bandında tahminen, onu biraz yükseltip 5500-6000 TL civarına güzel bir şey alabilirsin çok uyguna gelir ve seni rahat 5-6 yıl götürür. Kalan 3000 ile de telefon alırsın. İphone 11'e para verme o kadar. Gereksiz.

EMGRANDO

80+ Bronze
bende liseye geçeceğim bende ilk başta senin gibi telefonmu alsam pc mi diye düşünüyordum sonra bilgisayarın lisede her açıdan bana daha yararlı olacağını anladım bilgisayar almayı öneriyorum 100 tl ye telefonuma batarya alacağım telefonum s7 edge beni idare ediyor sende benim gibi yapabilirsin

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar parayı telefona vermek acayip mantıksız dediğin oyunu 2000 TL'lik telefonda da açıyor artı pcden montaj yapman daha sağlıklı olur ve mobile legends pcde blue stack gibi programlarda oynanıyor diye biliyorum
evet ama oyunda ki bazı karakterler çok zor ve ince yerlere kullanman gerkiyor özllikleri bilgisayardan denedim oynamayı ama oynayamadım

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
evet ama oyunda ki bazı karakterler çok zor ve ince yerlere kullanman gerkiyor özllikleri bilgisayardan denedim oynamayı ama oynayamadım
Yinede telefon alacaksan o kadar para vermene gerek yok çünkü yeni model telefonlarin çoğu geniş ekranlı ve performanslı bence telefon fiyatını dusurebildigin kadar düşür gerisiyle PC al

Top Bottom