Neler Yeni

apple mı samsung mu veya başka telefon önerisi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
evet 3900 mah batarya var kullanmana bağlı olarak günü çıkartır ama senin telefonun gibi bir performans bekleme batarya konusunda
Soyle soylıyım gunde 3 4 saat ınstagram youtube falan takılırım
zaten pc oldugu ıcın oyunları mobılde oynamıyorum

YazılımKafa

80+ Silver
arkadaşlar merhaba eski yadigar telefonumu deyiştirmek istiyorum max 36k bütçem var beni uzun yıllar götürmesini istiyorum kamera ekran benim önceliklerim şu anda samsung note 8 telefonu kullanmaktayım günümüze göre hayla yeterli bir kamerası ekranı var ancak aşırı derecede kasması ve depolaması az olduğu için deyiştirmek istiyorum dediğim gibi kamera erkarnın iyi olması önemli ancak hangi telefon alacağımda kararsızım 2. el iphone 14 de alabilirim arkadaşımdan alıcam yani cihaz iyi durumda yada samsung veya başka telefonda alabilirim sizlerin önerileri nelerdir sadice o telefonu kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim
S24 al dostum. S23 te alabilirsin s24 bi tık daha iyi ve 3 yıl fazladan güncelleme alıyor yanlış hatırlamıyorsam

Palo DAYI 👑

80+ Gold
arkadaşlar merhaba eski yadigar telefonumu deyiştirmek istiyorum max 36k bütçem var beni uzun yıllar götürmesini istiyorum kamera ekran benim önceliklerim şu anda samsung note 8 telefonu kullanmaktayım günümüze göre hayla yeterli bir kamerası ekranı var ancak aşırı derecede kasması ve depolaması az olduğu için deyiştirmek istiyorum dediğim gibi kamera erkarnın iyi olması önemli ancak hangi telefon alacağımda kararsızım 2. el iphone 14 de alabilirim arkadaşımdan alıcam yani cihaz iyi durumda yada samsung veya başka telefonda alabilirim sizlerin önerileri nelerdir sadice o telefonu kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim
note 8 kullandıgınızı soylemıssınız s23 u nerden bılıyonuz ?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
ben encok pılden yana sorun yasarmıyım dıye dusunuyorum elımde m51 7000mah lık telefon war
ben daha cok kamera olsun 120 hz olsun bunlar ıcın gecmek ıstıyorum
1 gün yetiyor s23 sizin için az ise magsafe tarzı bir ürün alıp kullanabilirsiniz çünkü bu bütçede daha iyi şarjı giden telefonlar birkaç tane var 2 saat fark eder maksimum

Top Bottom