Arama sonuçları: *

1. freygasm

Spotify Ailemize +1 Lazım

Özelden yazın hocam halledelim
  2. freygasm

Aile kullanıyoruz, tek tek her ay 17-18tl istemek yerine kişi başına 3ayda bir 50tl alıyoruz.
  3. freygasm

Evet her 3 ay için 50tl, yani 50tl ödediğinizde 3 ay boyunca premium kullanabiliyorsunuz.
  4. freygasm

Selam, 1 senedir spotify aile kullanıyoruz şuan 5 kişi kaldık. Ücreti 3 ayda bir veriyoruz 3 ay için kişi başı ücret 50tl. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan veya özelden iletişime geçebilir.
  5. freygasm

Kargom malatya yerine malezyaya gitmiş ne yapmam lazım?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-ak680-685tl-tekrar-indirimde.871226/page-14#post-8061945 ÇABUK OKU WQPDPQWKMDŞASLKFLAS
  6. freygasm

Kargom malatya yerine malezyaya gitmiş ne yapmam lazım?

BEN BUNU GORDUGUMDE RECEP İVEDİK MİSİN NOLUYO OLDUM SDŞLKGFSŞLDKGEWJGWIEJHIOJWHJM 1705623337 Bİ KONU VARDI ONA DA BAKSANA SALKDLASKDLWQEQSDFA
  7. freygasm

Çok FPS'nin çok kill getireceği doğru mu?

Garip mantık, o zaman herkes egea kullansın sonuçta şehir içinde hız sınırı var :D Bütçe işi, param varsa neden daha iyisini kullanıp istemeyim ki? T
  8. freygasm

İKİNCİ EL SATICILARI ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ?

Yanlış görmediysem lancool 216 kasa. Stokta yok diye özel üretim ibaresi eklemek istemiş heralde :D
  9. freygasm

Tahminim 2. el satıcıları ayık gezmiyor hocam :D Bulunduğum bazı parça alışveriş grupları var, fantazi niyetine sistem topluyorum ara ara sonra tekrar satıyorum. Satıcıların %80i ya sıfır fiyatından 3-5düşük fiyata ya da daha pahalı fiyatına satmaya çalışıyor :D
  10. freygasm

İmzamdaki sistemde alamıyorum 1000fpsi :D Unlost gökyüzüne bakıp 1000fps alma videosu izlemiş galiba.
  11. freygasm

Evet ben de bundan bahsediyorum, giriş seviye bir sistemi bu kadar ballandıra ballandıra yazıp hangi özgüvenle 40kya koymuş bakıp bakıp gülüyorum :D
  12. freygasm

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/uest-seviye-oyuncu-yayinci-bilgisayarim-satilik.11443/ Forumda gezerken şöyle bi ilan gördüm :D Sistemin sıfırından 3 tane alınıyor bu fiyata :D Sizce ne düşünüp böyle bi fiyata koymuş arkadaş? Ben baya baya düşündüm pek cevap bulamadım. Sadece bu da...
  13. freygasm

Kedim Kabloları Isırıyor Yardım

Haftada bir internet kablosu alıyordum artık odama sokmuyorum kedimi mutluyum
  14. freygasm

15 yaşındayım elimde 20 bin tl var nasıl kullanabilirim

vadeli hesap açma, kur korumalı vadeli hesap veya dövize yatır paranı eğer amacın korumak ise
  15. freygasm

İTEM SATIŞ BENZERİ SİTE ÖNERİSİ

Shopierde müşteri kitlesi bulmak zor oluyor ilan vitrini olan bi site olsun istiyorum
  16. freygasm

İTEM SATIŞ BENZERİ SİTE ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi item satış benzeri site biliyor musunuz? Yapmak istediğim şey hesap ve üyelik satışları, oyun hesapları satışı olacak. Teşekkür ederim şimdiden.
Top Bottom