Neler Yeni

Çok FPS'nin çok kill getireceği doğru mu?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam yararlanma demiyorum zaten ama yok şu fps i illa almalıyım takıntısı var saçma geliyor. Adam 4k oyun oynuyor neden 100fps almıyormuşum diyor, bu arada oyundan keyif almak demişsiniz işte bence görüntü kalitesi 4. Sırada falan geliyor. Akıcılık tabii ki ilk sırada ama hikaye ve oynayabilirlikte o ilk sırada akıcılıkla birlikte, 60'te yırtılmalar yaşamıyorsan bir sorun yoksa bence sorun olmuyor, 360 fps'te kamera açısını hızlı değiştirince az bulanık olmayacak diye kötü hikaye, kötü oynanış, kötü karakterlerle oynamayı istemek garip. Kimi takıntılılara bunu anlatamıyorum.
Kişiye göre değişen bir şey. Sana göre bir önemi olmayabilir. Herkesin kendi tercihi. Parası olan herkes en yüksek çözünürlükte, en yüksek fpste oynamak isteyebilir. Başkaları adına karar vermezsek iyi olur. Siz istemiyorsanız elinizdekiyle idare edebilirsiniz.

Bura.K

80+ Silver
CS2 300-350 FPS alıyorum. Bazen 30, bazen 20, bazen 3 vurduğum oluyor. Çok FPS ile oynamak çoğu kişide psikolojik destek sağlıyor. Ben FPS fazlalığını önemsemiyorum ama yine de belki etkisi vardır diyerekten sınırlamıyorum. Tek sıkıntım 75 HZ monitörüm olması. Ama şurası bir gerçek; Sınırlayınca daha kötü oynuyorum. Bugün sınırlayarak oynayayım dedim 8,700'den 7,800'e düştüm.

Farway

80+ Silver
CS2 300-350 FPS alıyorum. Bazen 30, bazen 20, bazen 3 vurduğum oluyor. Çok FPS ile oynamak çoğu kişide psikolojik destek sağlıyor. Ben FPS fazlalığını önemsemiyorum ama yine de belki etkisi vardır diyerekten sınırlamıyorum. Tek sıkıntım 75 HZ monitörüm olması. Ama şurası bir gerçek; Sınırlayınca daha kötü oynuyorum. Bugün sınırlayarak oynayayım dedim 8,700'den 7,800'e düştüm.
Monitör LG mi? Evet psikolojik olarak iyi hisssettiriyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişiye göre değişen bir şey. Sana göre bir önemi olmayabilir. Herkesin kendi tercihi. Parası olan herkes en yüksek çözünürlükte, en yüksek fpste oynamak isteyebilir. Başkaları adına karar vermezsek iyi olur. Siz istemiyorsanız elinizdekiyle idare edebilirsiniz.
Haklısınız neyse 5600 yerine 5600x önerelim o zaman 1k fazla para verip 1 fps fazla alsınlar.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

"thorxium"

80+ Bronze
A
Monitörün de o HZ'lerdeyse zaten hissedersin farkı dostum 165HZ mi monitörün? Ben sadece 1. Derecede bilgisayar aldırmayacak kadar, 10k üstüne koyacak kadar önemli olmadığını anlatmaya çalışıyorum birkaç FPS'in.
Anladım dediğini evet alcak kadar etkilemez doğru söylüyosun.
Evet 165Hz bu arada.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Cihan Mert Karagöz
Arkadaşlar bazı FPS takıntılılar var özellikle CS, valorant falan oynuyorlar, 144HZ monitörle 1500 FPS alınca daha iyi oynayacağını sanıyor, 150 FPS'ten fazla alınca işlerine yaramayacağını birtürlü anlamıyor, en pahalı bilgisayarın onları daha ucuz bilgisayarlardan daha çok eğlendireceğini düşünüyorlar ve ailelerini de sıkıştırıyorlar.
Adam mesela AC Vallhalla oynuyor ultra 4k 100 fps'ten az alıyorsa oyun olmazmış, la düne kadar GTA San Andreas oynuyor, onda da köşe düzeltme açmayı bilmiyordun ama daha eğlenceliydi ne ara 4k ultra takıntısı başladı :D AAA oyunlarda 60 FPS'ten üstü size bir şey katmayacak arkadaşlar, 4k da oynasanız da 60 alabiliyorsanız bunun üstü size bir şey katmayacak.
ben rdr2 yi 2k ultra high karışık 55 fps civarı oynuyorum. r7 6800h 3060 ile. normalde 2k ekranı almazlar bu işlemci ile ekran kartına ama valoda felan max grafikte 165 stabil veriyor. olay gözün tokluğu birazda.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşlar bazı FPS takıntılılar var özellikle CS, valorant falan oynuyorlar, 144HZ monitörle 1500 FPS alınca daha iyi oynayacağını sanıyor, 150 FPS'ten fazla alınca işlerine yaramayacağını birtürlü anlamıyor, en pahalı bilgisayarın onları daha ucuz bilgisayarlardan daha çok eğlendireceğini düşünüyorlar ve ailelerini de sıkıştırıyorlar.
Adam mesela AC Vallhalla oynuyor ultra 4k 100 fps'ten az alıyorsa oyun olmazmış, la düne kadar GTA San Andreas oynuyor, onda da köşe düzeltme açmayı bilmiyordun ama daha eğlenceliydi ne ara 4k ultra takıntısı başladı :D AAA oyunlarda 60 FPS'ten üstü size bir şey katmayacak arkadaşlar, 4k da oynasanız da 60 alabiliyorsanız bunun üstü size bir şey katmayacak.
fps oyunları çok etkiler iyi gunler

Farway

80+ Silver
Siz önermeseniz de olur
Zaten önermedim de o yüzden sen öneren olursa onunla ilgilen. 1 fps önemli tabi

fps oyunları çok etkiler iyi gunler
Etkilemez demedim ki dostum 60 hz monitörle 1000 fps alsan etkilemez dedim. Ya da AAA oyunlarda belli bir akıcılıktan gerisi çok önemli değildir dedim

ben rdr2 yi 2k ultra high karışık 55 fps civarı oynuyorum. r7 6800h 3060 ile. normalde 2k ekranı almazlar bu işlemci ile ekran kartına ama valoda felan max grafikte 165 stabil veriyor. olay gözün tokluğu birazda.
Kesinlikle haklısınız, 2k 55 FPS 3060 ile gayet iyi mesela, fazlasına ihtiyaç gözüyle bakmak absürt geliyor bana.

Spagnoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Spagnoli
Monitör LG mi? Evet psikolojik olarak iyi hisssettiriyor olabilir.

Haklısınız neyse 5600 yerine 5600x önerelim o zaman 1k fazla para verip 1 fps fazla alsınlar.
İyi cevaptı Farway. Tebrik ediyorum 👌😂

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Garip mantık, o zaman herkes egea kullansın sonuçta şehir içinde hız sınırı var :D Bütçe işi, param varsa neden daha iyisini kullanıp istemeyim ki? T

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Akıcı oyun deneyimi?

Farway

80+ Silver
Garip mantık, o zaman herkes egea kullansın sonuçta şehir içinde hız sınırı var :D Bütçe işi, param varsa neden daha iyisini kullanıp istemeyim ki? T
Hocam paran varsa al, konuda alma demedim ama adamın 144HZ monitörü var, PC'si 200FPS alıyor adamın sorduğu soru neden 600 almıyor olmuş mesela. Alsa işine yaramayacak çünkü o kadar kareyi verebilecek monitörü yok mesele bu. Herşeyini satmış adam lambo için ama köyden dışarı çıkmıyor yol yok Lambo istiyor bunu ne yapacağız? O egea onu o yollarda tokatlayacak.

Top Bottom