Arama sonuçları: *

1. G

Ankara'ya gidince bunalma oluyor

harbiden Ankara bürokrasi şehri
  2. G

IQ testine mantık kuramadığım soru

6 işte üsttekilerde aynı anda olan yerleri siliyorsun. Olmayanlar 3. De olucak mesela sol ortada çizgi varsa 1. De 2. Ye bakıyorsun 2. De yoksa 3.]de olması gerekiyor ama 2. De de varsa almıyorsun çıkarma işlemi gibi
  3. G

Ekrem yaptı yapacağını

Bana pek kesilmiş gibi gelmedi bu fotoğrafta. 1710501779 Adam alttaki fotoyu mu paylaşcaktı yani anlamadım
  4. G

Sabancı burs yatmadı

Bana da 1710162700 Bana da
  5. G

Sabancı burs yatmadı

Ben işitme engelliyim ve yksde ilk 1000 e girdim sayısalda ilk 5 e verdiler kendileri aradı başvuru yapmadıö 1710150707 Ama normal başvuru yaptığın hali de var ikiside aynı para
  6. G

Sabancı burs yatmadı

Sağolun
  7. G

Sabancı burs yatmadı

Yatırırlar kimseye yatırılmamış operatörle iletişime salı günü geçerim sorarım
  8. G

Sabancı burs yatmadı

3500 tl
  9. G

Sabancı burs yatmadı

Ulaşmaya çalıştım operatöre ama bursla alakalı operatör salı günü geliyormuş. Soramadım. Mail attım whatsapo grubu var mı bilmiyorum
  10. G

Sabancı burs yatmadı

Galiba 1709983607 Büyük ihtimalle geçen ay yeni buraiyrrler aldılar ya ayın ortasında onların belgeleri bekliyorlar hep berabrr vercekler
  11. G

Sabancı burs yatmadı

Benim mart ayı yatmadı ondan önceki aylar geliyordu direk ayın 2 sinfe filan 1709978462 Acaba bursumu mu kestiler diye şey oldum normalde ilk hafta veriyorlar ya 1709978481 Hala yatmadı 1709978719 Ama sana da yatmadıysa öyle değildir
  12. G

Sabancı burs yatmadı

Arkadaşlar sabancı bursu alıyordum aylık her ayın ilk haftası gelirdi ve öyle de yazıyor her ayın ilk haftası gelir diye normalde ayın 2 sinde 3 ünde de gelirdi bu ay gelmedi burs bilen var mı
  13. G

📋 Anket 📋 Cuma Namazı kılıyor musunuz?

Çok değişik insanlar var forumda şaşırmamak lazım ne diyim
Top Bottom