dostum ben de alıyordum ve hala yatmadı Mart sende de hala yatmadı mı?
şikayetvar sitesinde de bir kişinin daha yatmamış genel herhaldeBenim mart ayı yatmadı ondan önceki aylar geliyordu direk ayın 2 sinfe filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba bursumu mu kestiler diye şey oldum normalde ilk hafta veriyorlar ya
Hala yatmadı
Ama sana da yatmadıysa öyle değildir
Galibaşikayetvar sitesinde de bir kişinin daha yatmamış genel herhalde
Ulaşmaya çalıştım operatöre ama bursla alakalı operatör salı günü geliyormuş. Soramadım. Mail attım whatsapo grubu var mı bilmiyorumBursu veren kuruml iletişime geçseniz daha mantıklı olmaz mı? Wp grubu vs yok mu bursla ilgili?
3500 tlMeraktan soruyorum. Burs ücreti ne kadar?
Evet benim de 4 ü gibi her ay yatıyordu. Bu ay nerdeyse 2 hafta olucak ve hâlâ yatmadı, acaba bursu mumu kestiler diye düşündüm açıkçası, nereyle iletişime geçmemiz gerekli?Arkadaşlar sabancı bursu alıyordum aylık her ayın ilk haftası gelirdi ve öyle de yazıyor her ayın ilk haftası gelir diye normalde ayın 2 sinde 3 ünde de gelirdi bu ay gelmedi burs bilen var mı
Fena fikir değilBana da yatmadı korkmayın burs kesilmemiştir hiçbirimize yatmadığına göre. Discord grubu mu kursak böyle durumlar için?
Yatırırlar kimseye yatırılmamış operatörle iletişime salı günü geçerim sorarımEvet benim de 4 ü gibi her ay yatıyordu. Bu ay nerdeyse 2 hafta olucak ve hâlâ yatmadı, acaba bursu mumu kestiler diye düşündüm açıkçası, nereyle iletişime geçmemiz gerekli?
Fena fikir değil