Arama sonuçları: *

1. K

Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-hen

ben sade son sezon hariç izledim, bu hafta tekrar başladım sezon finali yaklaştı diye 1686863736 ben dediğim gibi filmi ilk çıktığında izlemiştim ama dizisi olduğunu yeni öğrendim aynı ise sıkıntı yok gene film izledim sade o zaman dizinin 1 bölümünü izlerim yeter 1686863752 herkese cevapları...
  2. K

ben normalde izledim sinema filmini ama dizisi sonra gördüm, şimdi yeni sezon geldi bu pazar 11.bölüm, daha sonraki pazar 12. bölüm sezon finali olacak ondan baştan izliyorum, karşıma çıktı dizisi ondan sordum evet, ben zaten önceden izledim 3. sezonda dahil ama mugen ressha-henin dizisini...
  3. K

hocam nasıl sinema filmi yok, sinema filmi türkiyede bile sinemalara geldi ama zamanım olmadığı için gidememiştim. ve sinema filmi daha önce çıktı korona döneminde 450 milyon dolar hasılat yapıp rekor kırdı diye türkiye de bile haberlere çıkmıştı
  4. K

film değil derken tam anlayamadım
  5. K

arkadaşlar bunu izleyeniniz var mı çünkü, bu isimde hem 7 bölümlük dizi, hem de 1 saat 57 dakikalık sinema filmi var, bu ikisi de aynı konuları mı işliyor, yoksa farklı konuları mı işliyor.
  6. K

Millet ittifakı Belediye seçimlerinden sonra dağılacak mı?

sosyal medyada ve televizyonda belediye seçimlerinden sonra deva gelecek saadet dp ittifak kuracağı ve millet ittifakından ayrılacağı konuşuluyor bunlar doğru mu? sosyal medyada bir kaç belediye kazanmayı planlıyorlar, kazandıktan sonra ittifaktan ayrılacak deniyor, gene düzgün oyları olmadan...
  7. K

netflix ilk üyelik hakkında

eğlenceye katıl - netflix katıl -hadi başla - şimdi katıl - erişim sağla - bize katıl - başla - izlemeye başla - buradan başla - yazıyor bunlardan hangisi indirimli fiyat önceden 8 tl alıyordum şimdi ne o anlamadım bileniniz var mı ?
Top Bottom