Neler Yeni

Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-hen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
arkadaşlar bunu izleyeniniz var mı çünkü, bu isimde hem 7 bölümlük dizi, hem de 1 saat 57 dakikalık sinema filmi var, bu ikisi de aynı konuları mı işliyor, yoksa farklı konuları mı işliyor.

milenix

80+ Gold
İkisini de izledim. Biri dizi versiyonu diğeri sinema. Konusu aynı. Ama dizi versiyonu biraz daha detaylıydı yanlış hatırlamıyorsam. Farketmiyor aslında. İstediğini izle.

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam internetten izle. Bu animenin filmi yok. İlk 2 bölümü yada son 2 bölümü toplu paylaşımlardır link varsa daha net söyleyebilirim
hocam nasıl sinema filmi yok, sinema filmi türkiyede bile sinemalara geldi ama zamanım olmadığı için gidememiştim. ve sinema filmi daha önce çıktı korona döneminde 450 milyon dolar hasılat yapıp rekor kırdı diye türkiye de bile haberlere çıkmıştı

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Dizi ve film konusu aynı tavsiyem açıp filmi izle. Sonra 3.sezona geçersin. Bu hafta bitiyor zaten son bölüm 70 dakika olacak.

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de izledim. Biri dizi versiyonu diğeri sinema. Konusu aynı. Ama dizi versiyonu biraz daha detaylıydı yanlış hatırlamıyorsam. Farketmiyor aslında. İstediğini izle.
ben normalde izledim sinema filmini ama dizisi sonra gördüm, şimdi yeni sezon geldi bu pazar 11.bölüm, daha sonraki pazar 12. bölüm sezon finali olacak ondan baştan izliyorum, karşıma çıktı dizisi ondan sordum

Dizi ve film konusu aynı tavsiyem açıp filmi izle. Sonra 3.sezona geçersin. Bu hafta bitiyor zaten son bölüm 70 dakika olacak.
evet, ben zaten önceden izledim 3. sezonda dahil ama mugen ressha-henin dizisini görmemiştim ondan dizi farklı mı diye merak ettim. son bölüm 70 dakika iyi uzun olması, o zaman televizyon sineması olarak gelecek son bölüm. şimdi doğru mu anladım dizisi ve filmi aynı, sadece dizide fazladan bir kaç sahne var?

milenix

80+ Gold
ben normalde izledim sinema filmini ama dizisi sonra gördüm, şimdi yeni sezon geldi bu pazar 11.bölüm, daha sonraki pazar 12. bölüm sezon finali olacak ondan baştan izliyorum, karşıma çıktı dizisi ondan sordum
3. sezona daha başladım. Yakında başlarım bende.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İlk olarak film çıktı, daha sonra filmi 6 parçaya bölüp sezon olarak yayınladılar. Ek olarak filmde bulunmayan bir bölüm de eklediler. Mugen Ressha-hen şu an 7 bölüm. İlk bölümü filmde yok, diğer 6 bölüm filmde de tıpa tıp aynı.

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
3. sezona daha başladım. Yakında başlarım bende.
ben sade son sezon hariç izledim, bu hafta tekrar başladım sezon finali yaklaştı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk olarak film çıktı, daha sonra filmi 6 parçaya bölüp sezon olarak yayınladılar. Ek olarak filmde bulunmayan bir bölüm de eklediler. Mugen Ressha-hen şu an 7 bölüm. İlk bölümü filmde yok, diğer 6 bölüm filmde de tıpa tıp aynı.
ben dediğim gibi filmi ilk çıktığında izlemiştim ama dizisi olduğunu yeni öğrendim aynı ise sıkıntı yok gene film izledim sade o zaman dizinin 1 bölümünü izlerim yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkese cevapları için teşekkürler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom