film değil derken tam anlayamadımBen izledim. Film değil özel bölüm başlangıç bölümü olması lazım
Hocam internetten izle. Bu animenin filmi yok. İlk 2 bölümü yada son 2 bölümü toplu paylaşımlardır link varsa daha net söyleyebilirimfilm değil derken tam anlayamadım
hocam nasıl sinema filmi yok, sinema filmi türkiyede bile sinemalara geldi ama zamanım olmadığı için gidememiştim. ve sinema filmi daha önce çıktı korona döneminde 450 milyon dolar hasılat yapıp rekor kırdı diye türkiye de bile haberlere çıkmıştıHocam internetten izle. Bu animenin filmi yok. İlk 2 bölümü yada son 2 bölümü toplu paylaşımlardır link varsa daha net söyleyebilirim
ben normalde izledim sinema filmini ama dizisi sonra gördüm, şimdi yeni sezon geldi bu pazar 11.bölüm, daha sonraki pazar 12. bölüm sezon finali olacak ondan baştan izliyorum, karşıma çıktı dizisi ondan sordumİkisini de izledim. Biri dizi versiyonu diğeri sinema. Konusu aynı. Ama dizi versiyonu biraz daha detaylıydı yanlış hatırlamıyorsam. Farketmiyor aslında. İstediğini izle.
evet, ben zaten önceden izledim 3. sezonda dahil ama mugen ressha-henin dizisini görmemiştim ondan dizi farklı mı diye merak ettim. son bölüm 70 dakika iyi uzun olması, o zaman televizyon sineması olarak gelecek son bölüm. şimdi doğru mu anladım dizisi ve filmi aynı, sadece dizide fazladan bir kaç sahne var?Dizi ve film konusu aynı tavsiyem açıp filmi izle. Sonra 3.sezona geçersin. Bu hafta bitiyor zaten son bölüm 70 dakika olacak.
3. sezona daha başladım. Yakında başlarım bende.ben normalde izledim sinema filmini ama dizisi sonra gördüm, şimdi yeni sezon geldi bu pazar 11.bölüm, daha sonraki pazar 12. bölüm sezon finali olacak ondan baştan izliyorum, karşıma çıktı dizisi ondan sordum
ben sade son sezon hariç izledim, bu hafta tekrar başladım sezon finali yaklaştı diye3. sezona daha başladım. Yakında başlarım bende.
ben dediğim gibi filmi ilk çıktığında izlemiştim ama dizisi olduğunu yeni öğrendim aynı ise sıkıntı yok gene film izledim sade o zaman dizinin 1 bölümünü izlerim yeterİlk olarak film çıktı, daha sonra filmi 6 parçaya bölüp sezon olarak yayınladılar. Ek olarak filmde bulunmayan bir bölüm de eklediler. Mugen Ressha-hen şu an 7 bölüm. İlk bölümü filmde yok, diğer 6 bölüm filmde de tıpa tıp aynı.