Arama sonuçları: *

1. K

Beynimiz mi bizi yönetiyor yoksa biz mi beynimizi yönetiyoruz?

beyin yönetir ama ne zaman beynini yönetmeyi öğrenirsin işte o zaman tamamsındır
  2. K

Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

kabul etti mi kız
  3. K

acemilik zaten ilişkisinden yeni ayrıldığını bilen birine hemen açılmazsın konuşur biraz yoklarsın zaten sana cevapları davranışları az çok bilgi verir hangi kız olursa kabul etmezdi
  4. K

kız senin ilişkiden ayrıldığını nerden biliyor yakın arkadaşın veya sevgilinin tanıdığı değil dimi
  5. K

Şuan altın mı yoksa döviz mi almak mantıklı

bu arada bu fiyatlar googlede TCMB nin göstermiş olduğu rakamlar bankadan veya herhangi bir yerden döviz almaya kalktığınız zaman 22-23 tl civarlarından satış yapıyorlar
  6. K

Çok fazla ilgi nasıl verilir

aklın varsa çok ilgiye boğma ilk seni harcar...
  7. K

Testesteron hapı önerisi yapabilecek var mı ?

testo dışardan alınan bir takviyedir ya iğneyle yaparsın ki genelde öyledir etkili yöntemi yada ağız yoluyla fakart iki türlü de zararlı bilen kişiyle birlikte yapılmalı bunların haricinde testo yoktur sadece artırmaya yönelik bitkisel takviyeler var ashwagandha,tribulus,turkesterone,tongatali vs
  8. K

Kız arkadaşla eve çıkılır mı?

+18 tarafı bır kenara bırakıp kızın nasıl biri olduğunu iyi bilmen lazım herşeye ses yükselten itiraz eden veya yanlış yaptığının zaman mesela bir yeri dağınık bıraktığın zaman hemen gürleyip tartışma başlatacak biri mi yoksa gerçekten anlayışlı ve uyuşacağın biri mi bunu sen bilirsin komşu...
  9. K

SSN COMMAN QUADRO WHEY PROTEİN Nasıldır ?

etkisini hissediyor musun bu marka için ürünleri iyi değil diyorlar hammaddesi de belli değil
  10. K

Kadınların kafa yapısının farklı olması

Ayrım yapmak değil ama erkekler kadınlardan daha akıllıdır. Sebebi erkek analitik düşünür, her şeyi hesaplar en mantıklı olanı seçer ama kadınlar daha çok duygusal düşünürler verdikleri kararlar genelde duyguya göre iyidir fakat mantık anlamında erkeklere göre gerideler ama gerçekten çok...
  11. K

Reddedildim... Öneri

doğal pre workout
  12. K

Mastürbasyon tamamen bırakılabilir mi?

o sırada bi filtre kahve patlat veya 200 mg kafein al odaklanman artar enerjik hissedersin 20-30 dk içinde
  13. K

Mastürbasyon tamamen bırakılabilir mi?

haftada 2 gayet normal olur
  14. K

Yazılım mı , Dijital Pazarlama mı?

ikisi de aynı düzey sayılır yazılımın bizim ülkemizde çok rağbet görüp popüler olmasına daha çok var örnek: Amerika, Hollanda gibi seviyeye gelmemiz 2028 yılında falan başlar ama dijital pazarlama şuanda da çok aktif bundan sonra da olacak örneğin bir üründen piyasada birçok farklı model var...
  15. K

174 boy cüce mi yada kısa mı

1.72 den sonra orta sayılır dostum genel olarak 1.90 adam sana kısa boylu diyebilir ama genel olarak kısa değil orta boy oluyor
  16. K

174 boy cüce mi yada kısa mı

genel olarak kısa denilmez o boya 1.70 altına kısa derler 1.75-1.80 arası orta ideal boy olur 1.80 üstü zaten uzun
  17. K

Kız arkadaşım kavalyem ol dedi

fırsat ayağına geldi sakın özgüvensizliğe kapılıp reddetme dansı öğrenirsin daha zamanının var elinde kaçırma fırsat eline 1 defa gelir sonra pişman olma
  18. K

aşk acısı ceken bi genc

kızların o bahsettiniz erkek gibi tiplerden hoşlandığı çok net (15-22 yaş arası çoğunlukla ) eğer bi kızın peşinizden gelmesini istiyorsanız kötü çocuk olman gerekiyor bence hiç peşine düşme sürekli kaybedersin onu pişman edecek şeyler yap seninle ayrıldığına pişman olsun ama kesinlikle...
  19. K

2023 yaz tatilinde çalışınca 3 ayda kaç tl kazanılır?

25.500 olmasın o
  20. K

Sizce bana geri donermi

genelde böyle diyenler 1 hafta sonra başka biriyle sevgili oluyor ama sizin ki dediğiniz gibi çıkar umarım tekrar birlikte olursunuz
Geri