NvidiaHastası
80+

- Reaksiyon skoru
 - 9

Arkadaşlar merhaba sorum başlıktaki gibi yaz tatilinde çalışacağım öğrenciyim. 2 2.5 ayda ne kadar kazanabilirim?

Memati Reis Matematik Öğretiyorpatronuna ne kadar aldığını soracaksın o cevap verecek sonra dediği şeyi 3 ile çarpacaksın kanka.
Reis onu bende biliyorum tahmini aylık gelir soruyorum ahqwhehpatronuna ne kadar aldığını soracaksın o cevap verecek sonra dediği şeyi 3 ile çarpacaksın kanka.
This, is Elon Musk.patronuna ne kadar aldığını soracaksın o cevap verecek sonra dediği şeyi 3 ile çarpacaksın kanka.
bana 3000 vermişti şerefsizler 1 ayım boşa gittiydi asgeri ücret 5500 kenpatronuna ne kadar aldığını soracaksın o cevap verecek sonra dediği şeyi 3 ile çarpacaksın kanka.
yol yemek vermişse çalışma saati çok değilse normal bence hatta güzel bile sayılabilirbana 3000 vermişti şerefsizler 1 ayım boşa gittiydi asgeri ücret 5500 ken
bisikletle gidiyodum 12 saat çalışıyordum yemek nohut yiyoduk paso daha iyi bi iş buldum çıktımyol yemek vermişse çalışma saati çok değilse normal bence hatta güzel bile sayılabilir
Nerde çalıştığına bağlı.Reis onu bende biliyorum tahmini aylık gelir soruyorum ahqwheh
25.500 olmasın oAsgari ücret alırsan 3 x 8.5 = 22.500 lira kazanırsın.