Testesteron hapı önerisi yapabilecek var mı ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
Arkadaşlar selam yıllardır doğal spor yapıyorum ama bi testesteron takviyesi almam lazım yasak olan iğneyle verilen ilaçları kullanmak istemiyorum yasak olmasa da iğneli şeyler değişik geliyor kullanmam :D testesteron hapları yasak mı değil mi bilmiyorum değilse eğer öneri yapabilir misiniz ? Şurdan alabilirsin şu markadan falan filan diye

Ben Grizzone'a ait Anabolic Zone kullanıyorum normalde günlük 2 servis fakat 1 servis alıyorum testosteronu vs. azda olsa etkiliyor fena değil

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Arkadaşlar selam yıllardır doğal spor yapıyorum ama bi testesteron takviyesi almam lazım yasak olan iğneyle verilen ilaçları kullanmak istemiyorum yasak olmasa da iğneli şeyler değişik geliyor kullanmam :D testesteron hapları yasak mı değil mi bilmiyorum değilse eğer öneri yapabilir misiniz ? Şurdan alabilirsin şu markadan falan filan diye
doktor kontrolu dışında kullanmanı tavsiye etmem

testo dışardan alınan bir takviyedir ya iğneyle yaparsın ki genelde öyledir etkili yöntemi yada ağız yoluyla fakart iki türlü de zararlı bilen kişiyle birlikte yapılmalı bunların haricinde testo yoktur sadece artırmaya yönelik bitkisel takviyeler var ashwagandha,tribulus,turkesterone,tongatali vs

Dostum sadece şunu soylemek istiyorum, vucuda disaridan testesteron girerse vucut kendisi üretim yapmayi neredeyse durdurur ve bu da testislerin küçülmesine sebep olur. İşlevsellikleri azalır. Kesinlikle doktora daniş kullanmadan önce. Sonrasinda geri dönüşü olmayan saglik problemleri yaşama Maazallah

Hızlı yaşayan genç ölür. kullanmanı önermem uzun vadede problemlere yol açabilir.vucuttaki hormon dengesi oyuncak değil.

Üroloji ile görüşürsün.
Hap ile başlarsın.
Yetersiz gelirse Sustanon iğne yazabilir.

Çok beklentin olmasın ama ZMA öneririm.

Geri