Arama sonuçları: *

1. lichae

Güzel bir lise kazanamazsam

11. Sınıfım ve %2lik dilimle anadolu lisesine yerleştim ama beklentimin altında eğitim verildiği için özele geçmek zorundayım. O yüzden puanı yüksek okullar çok iyidir gibi bir algıya gerek yok sen sınava girmeden önce elinden geleni yap, günde 3-4 saat çalış haftada 1 denemelere gir yeter zaten...
  2. lichae

Masaüstü düzeniniz nasıl ?

:kedi:
  3. lichae

Oglum hani araba sürmek çok kolaydı ? niye kandırdınız lan beni

ilk defa 14 yaşımda tofaşla başladım öğrenmeye 1 kere stop ettirdim 7 kere nasıl başardın şaka maka alışırsın pratik yapa yapa korkma
  4. lichae

Sistem fiyat tahmini ?

6-7k bence yukarısı mümkün değil gibi
  5. lichae

Bu sistemi kaça satabilirim?

9-10k civarı gider garantileri de varmış
  6. lichae

Neden asosyal kız yok

var mesela ben
  7. lichae

Menemen soğanlı mı soğansız mı yenir?

soğanlı tabii ki, soğansız tadı çıkmaz
  8. lichae

Yapışık arkadaştan nasıl kurtulunur?

Doğru dedin belki ben senin yerinde olsam aynısını düşünücem ama senin yerinde olmayınca insan ister istemez karşıdakiyle empati kuruyor... En mantıklısı kırmadan konuşarak halletmek.
  9. lichae

Yapışık arkadaştan nasıl kurtulunur?

Sürekli yanına gelip konuşmaya çalışması seni sıkmış olabilir ama onun açısından arkadaş olmak istediği biri olabilirsin, ezik falan hoş olmuyor bence sonuçta sana bir kötülüğü dokunmamış. Eğer konuşmak istemiyorsan yüzüne ben seninle arkadaş olmak istemiyorum dersin olur biter, kalp kırmaya...
  10. lichae

çok iyi bir bilgisayarınız olsa hangi oyunları oynarsınız ilk önce

ilk indirdiğim oyun fh4 oldu, ilk oynadıklarım ets2 minecraft falandı vizyonsuzum ben
  11. lichae

Bu sayfa dolandırıcı olabilir mi?

ABSDKJFHBDJKGJHKSDFJHVBG
  12. lichae

yok ya hiç bulaşmasın bence de
  13. lichae

evet ya son zamanlarda çok gereksiz arttı, herkes milleti kandırıp para kazanma derdinde :(
  14. lichae

Merhabalar, bir arkadaşım instagram sayfasında iphone 14 pro max çekilişine katıldı ve kazandı. Güvenilir olup olmadığını bilemiyoruz, bilenler yardımcı olursa seviniriz. Gönderecekleri telefon için 450 tl gümrük parası istiyorlar, nedenini pek anlayamadım. dmden yazışmaları aşağıda, artı olarak...
  15. lichae

1.5 senede 0 dan YKS ?

puanlar hakkında çok fikrim yok şuanda ama girebileceğin üniversiteler düşük-orta seviye, yani sana hiçbir katkısı olmayacak üniversiteler olur. türkiyenin %70 gibi üni mezunu a101 kasiyeri olursun kısaca. önerim bu işin ciddiyetini anlayıp sıkılsan da kendini zorlayıp hedefini yüksek tutman ve...
  16. lichae

1.5 senede 0 dan YKS ?

obp bildiğim kadarıyla 12. sınıfın sonunda hesaplanıyor, python öğreniyorum şuanda aktif olarak 1671901180 valla geleni görmedim, gidilecek üniversite ortalama olur anca. iyi üniversiteler için ciddi anlamda çok çalışmak gerekiyor
  17. lichae

1.5 senede 0 dan YKS ?

odtü yazılım mühendisliği inşallah
  18. lichae

1.5 senede 0 dan YKS ?

evet lise öğrencisiyim, seneye yksye hazırlanmaya başlayacağım
  19. lichae

1.5 senede 0 dan YKS ?

kim sıkılmıyor ki :)
  20. lichae

1.5 senede 0 dan YKS ?

günde 3-4 saat çalışma ile bir yere gelinmez, daha iyi olur evet ama sonuç olarak eli boş kalır. o kadar konu az çalışıp sosyal bir şekilde yaşama devam etmeyle bitmez, bitmiyor da.
Top Bottom