lichae
80+ Bronze
Dahası
evet lise öğrencisiyim, seneye yksye hazırlanmaya başlayacağımsen okuyormusun ?
evet lise öğrencisiyim, seneye yksye hazırlanmaya başlayacağımsen okuyormusun ?
odtü yazılım mühendisliği inşallahhedef nedir ?
gelinir.günde 3-4 saat çalışma ile bir yere gelinmez, daha iyi olur evet ama sonuç olarak eli boş kalır. o kadar konu az çalışıp sosyal bir şekilde yaşama devam etmeyle bitmez, bitmiyor da.
obp bildiğim kadarıyla 12. sınıfın sonunda hesaplanıyor, python öğreniyorum şuanda aktif olarakobp kaç senin şuan bide yazılım ne kadar biliyosun
valla geleni görmedim, gidilecek üniversite ortalama olur anca. iyi üniversiteler için ciddi anlamda çok çalışmak gerekiyorgelinir.
günde 3 4 saate maks kaç puan alırımobp bildiğim kadarıyla 12. sınıfın sonunda hesaplanıyor, python öğreniyorum şuanda aktif olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla geleni görmedim, gidilecek üniversite ortalama olur anca. iyi üniversiteler için ciddi anlamda çok çalışmak gerekiyor
hangi üniversite 5k ile alan da var 300k ile alan da var üniversite fark etmiyorsa 3-4 saat çalışmayla girersin bir üniversiteye. derece istiyorsan 3-4 saat çok azyazılım mühendisi olmak istiyorum ne düşünüyorsunuz
Yazılım mühendisliği üni için bekliyorsan geçmiş olsun 420 ile falan alıyor düzgün üniler 1 sene daha çalışırsın büyük olasılıkla birde öyle kolay değil sen yazılım ile memnun musun yapabiliyor musun ? Oturup denemen lazım bende yazılım mühendisi olmak istiyordum ama C , C# , Python öğrendikten sonra kodu yazmaya kalktığında üretkenliğin o konuda olmayınca benden olmaz dedim ve psikoloji ile ilgim artınca o konuda ilerledim bu iş biraz kendini bulmak ile ilgili1.5 Senede 0 dan sayısal YKS yetişirmi sayısaldan çözücem yazılım mühendisi olmak istiyorum ne düşünüyorsunuz ? kendime pek inanmıyorum hiçbişey bilmiyorum günde 3 4 saat çalışmayla yetiştirebilirmiyim eğer
yetiştiremezsem aklımda gastronomi var en azından sözel yapabiliyorum biraz ama hayalim yazılım mühendisi olmak sizce ne yapmalıyım fikir verirmisiniz. Okuldan bölüm değiştirme kağıdıda verdiler şuan sayısaldayım eğer yertiştiremezsem sözele geçicem.
şuan kaçıncı sınıfsınYazılım mühendisliği üni için bekliyorsan geçmiş olsun 420 ile falan alıyor düzgün üniler 1 sene daha çalışırsın büyük olasılıkla birde öyle kolay değil sen yazılım ile memnun musun yapabiliyor musun ? Oturup denemen lazım bende yazılım mühendisi olmak istiyordum ama C , C# , Python öğrendikten sonra kodu yazmaya kalktığında üretkenliğin o konuda olmayınca benden olmaz dedim ve psikoloji ile ilgim artınca o konuda ilerledim bu iş biraz kendini bulmak ile ilgili
puanlar hakkında çok fikrim yok şuanda ama girebileceğin üniversiteler düşük-orta seviye, yani sana hiçbir katkısı olmayacak üniversiteler olur. türkiyenin %70 gibi üni mezunu a101 kasiyeri olursun kısaca. önerim bu işin ciddiyetini anlayıp sıkılsan da kendini zorlayıp hedefini yüksek tutman ve çok çalışman olurgünde 3 4 saate maks kaç puan alırım