Neler Yeni

1.5 senede 0 dan YKS ?

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
günde 3-4 saat çalışma ile bir yere gelinmez, daha iyi olur evet ama sonuç olarak eli boş kalır. o kadar konu az çalışıp sosyal bir şekilde yaşama devam etmeyle bitmez, bitmiyor da.
gelinir.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
obp bildiğim kadarıyla 12. sınıfın sonunda hesaplanıyor, python öğreniyorum şuanda aktif olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla geleni görmedim, gidilecek üniversite ortalama olur anca. iyi üniversiteler için ciddi anlamda çok çalışmak gerekiyor
günde 3 4 saate maks kaç puan alırım

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Adamlar 1 senede derece yapabiliyor

Rulep

80+ Gold
yazılım mühendisi olmak istiyorum ne düşünüyorsunuz
hangi üniversite 5k ile alan da var 300k ile alan da var üniversite fark etmiyorsa 3-4 saat çalışmayla girersin bir üniversiteye. derece istiyorsan 3-4 saat çok az
3-4 saat ile şu sıralamaya girersin demek çok yanlış olur bir sürü etken var

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
1.5 Senede 0 dan sayısal YKS yetişirmi sayısaldan çözücem yazılım mühendisi olmak istiyorum ne düşünüyorsunuz ? kendime pek inanmıyorum hiçbişey bilmiyorum günde 3 4 saat çalışmayla yetiştirebilirmiyim eğer
yetiştiremezsem aklımda gastronomi var en azından sözel yapabiliyorum biraz ama hayalim yazılım mühendisi olmak sizce ne yapmalıyım fikir verirmisiniz. Okuldan bölüm değiştirme kağıdıda verdiler şuan sayısaldayım eğer yertiştiremezsem sözele geçicem.
Yazılım mühendisliği üni için bekliyorsan geçmiş olsun 420 ile falan alıyor düzgün üniler 1 sene daha çalışırsın büyük olasılıkla birde öyle kolay değil sen yazılım ile memnun musun yapabiliyor musun ? Oturup denemen lazım bende yazılım mühendisi olmak istiyordum ama C , C# , Python öğrendikten sonra kodu yazmaya kalktığında üretkenliğin o konuda olmayınca benden olmaz dedim ve psikoloji ile ilgim artınca o konuda ilerledim bu iş biraz kendini bulmak ile ilgili

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Yazılım mühendisliği üni için bekliyorsan geçmiş olsun 420 ile falan alıyor düzgün üniler 1 sene daha çalışırsın büyük olasılıkla birde öyle kolay değil sen yazılım ile memnun musun yapabiliyor musun ? Oturup denemen lazım bende yazılım mühendisi olmak istiyordum ama C , C# , Python öğrendikten sonra kodu yazmaya kalktığında üretkenliğin o konuda olmayınca benden olmaz dedim ve psikoloji ile ilgim artınca o konuda ilerledim bu iş biraz kendini bulmak ile ilgili
şuan kaçıncı sınıfsın

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
11 im

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
günde 3 4 saate maks kaç puan alırım
puanlar hakkında çok fikrim yok şuanda ama girebileceğin üniversiteler düşük-orta seviye, yani sana hiçbir katkısı olmayacak üniversiteler olur. türkiyenin %70 gibi üni mezunu a101 kasiyeri olursun kısaca. önerim bu işin ciddiyetini anlayıp sıkılsan da kendini zorlayıp hedefini yüksek tutman ve çok çalışman olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom