Neler Yeni

Yapışık arkadaştan nasıl kurtulunur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
Konu dışında istediğim kadar boş konu açarım seni ilgilendirmiyor.

Mesajlarına biraz baktımda daha 8 günlük çarsın gelene geçene sallamışsın, nerde olduğuna dikkat et dostum;)
ben de istediğim kadar cevap yazarım.

senin kullandığın hakareti sana karşı kullandığımda da ağlayamazsın.

NELER OLDUĞUNA DİKKAT ET DOSTUM ;) ;) ;) ;) ;)

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
Sürekli yanına gelip konuşmaya çalışması seni sıkmış olabilir ama onun açısından arkadaş olmak istediği biri olabilirsin, ezik falan hoş olmuyor bence sonuçta sana bir kötülüğü dokunmamış. Eğer konuşmak istemiyorsan yüzüne ben seninle arkadaş olmak istemiyorum dersin olur biter, kalp kırmaya gerek yok.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sürekli yanına gelip konuşmaya çalışması seni sıkmış olabilir ama onun açısından arkadaş olmak istediği biri olabilirsin, ezik falan hoş olmuyor bence sonuçta sana bir kötülüğü dokunmamış. Eğer konuşmak istemiyorsan yüzüne ben seninle arkadaş olmak istemiyorum dersin olur biter, kalp kırmaya gerek yok.
Hocam evet ama anlatamıyorum burdan yani, görseniz hal hareketlerini anlarsınız. Ben herkese çok iyi davranan biriyim normalde ama bazı şeyleri görmeden anlayamıyorsunuz işte.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Arkadaşlar 11. sınfıım. 9. sınıfta tanıştığım bir arkadaş vardı ama sevmiyorum çocuğu. Ciddi söylüyorum o zamandan beridir sürekli konuşup yazmaya çalışıyor. Hiç bir şekilde yüz vermiyorum hala daha şimdi naber diye yazmış. Engellesem mi ne yapsam?
bi tane tatktik vardı ondan sürekli para iste gibisinden (ytd)

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
Hocam evet ama anlatamıyorum burdan yani, görseniz hal hareketlerini anlarsınız. Ben herkese çok iyi davranan biriyim normalde ama bazı şeyleri görmeden anlayamıyorsunuz işte.
Doğru dedin belki ben senin yerinde olsam aynısını düşünücem ama senin yerinde olmayınca insan ister istemez karşıdakiyle empati kuruyor... En mantıklısı kırmadan konuşarak halletmek.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Arkadaşlar 11. sınfıım. 9. sınıfta tanıştığım bir arkadaş vardı ama sevmiyorum çocuğu. Ciddi söylüyorum o zamandan beridir sürekli konuşup yazmaya çalışıyor. Hiç bir şekilde yüz vermiyorum hala daha şimdi naber diye yazmış. Engellesem mi ne yapsam?
Konuşmak istemiyorsan asosyallik yapma git söyle konuşmak istemiyorum diye.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye