Yapışık arkadaştan nasıl kurtulunur?

Konu dışında istediğim kadar boş konu açarım seni ilgilendirmiyor.

Mesajlarına biraz baktımda daha 8 günlük çarsın gelene geçene sallamışsın, nerde olduğuna dikkat et dostum;)
ben de istediğim kadar cevap yazarım.

senin kullandığın hakareti sana karşı kullandığımda da ağlayamazsın.

NELER OLDUĞUNA DİKKAT ET DOSTUM ;) ;) ;) ;) ;)

Sürekli yanına gelip konuşmaya çalışması seni sıkmış olabilir ama onun açısından arkadaş olmak istediği biri olabilirsin, ezik falan hoş olmuyor bence sonuçta sana bir kötülüğü dokunmamış. Eğer konuşmak istemiyorsan yüzüne ben seninle arkadaş olmak istemiyorum dersin olur biter, kalp kırmaya gerek yok.

Sürekli yanına gelip konuşmaya çalışması seni sıkmış olabilir ama onun açısından arkadaş olmak istediği biri olabilirsin, ezik falan hoş olmuyor bence sonuçta sana bir kötülüğü dokunmamış. Eğer konuşmak istemiyorsan yüzüne ben seninle arkadaş olmak istemiyorum dersin olur biter, kalp kırmaya gerek yok.
Hocam evet ama anlatamıyorum burdan yani, görseniz hal hareketlerini anlarsınız. Ben herkese çok iyi davranan biriyim normalde ama bazı şeyleri görmeden anlayamıyorsunuz işte.

Arkadaşlar 11. sınfıım. 9. sınıfta tanıştığım bir arkadaş vardı ama sevmiyorum çocuğu. Ciddi söylüyorum o zamandan beridir sürekli konuşup yazmaya çalışıyor. Hiç bir şekilde yüz vermiyorum hala daha şimdi naber diye yazmış. Engellesem mi ne yapsam?
bi tane tatktik vardı ondan sürekli para iste gibisinden (ytd)

Hocam evet ama anlatamıyorum burdan yani, görseniz hal hareketlerini anlarsınız. Ben herkese çok iyi davranan biriyim normalde ama bazı şeyleri görmeden anlayamıyorsunuz işte.
Doğru dedin belki ben senin yerinde olsam aynısını düşünücem ama senin yerinde olmayınca insan ister istemez karşıdakiyle empati kuruyor... En mantıklısı kırmadan konuşarak halletmek.

Arkadaşlar 11. sınfıım. 9. sınıfta tanıştığım bir arkadaş vardı ama sevmiyorum çocuğu. Ciddi söylüyorum o zamandan beridir sürekli konuşup yazmaya çalışıyor. Hiç bir şekilde yüz vermiyorum hala daha şimdi naber diye yazmış. Engellesem mi ne yapsam?
Konuşmak istemiyorsan asosyallik yapma git söyle konuşmak istemiyorum diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri