Arama sonuçları: *

1. mertoxin

IPTV oynatıcı LG Smart TV webOS

mkiptv kullan, yerli ve seri. bir kez ücret ödersin, sınırsız kullanırsın. ücretsiz olarak 1 ay deneme süresi var. webos için üzerine yok. http://mkiptv.ovh/
  2. mertoxin

🔥 HAYIRDIR? BAHÇELİ'NİN FİYASKOSUNA ERDOĞANDAN DESTEK GELDİ!?

Memlekette tek bir hayırlı haber bile mi olmaz ?
  3. mertoxin

Yoo yanlış anlaşıldım, hiçbir şekilde karşılaştırmadım. Haddim olmaz. Zaten buna tarih müsaade etmez.
  4. mertoxin

O da bir şey mi ? Birilerinin kuyruk acısı 1938’den beri dinmedi.
  5. mertoxin

Ptt kargo adres hatalı

bana gelen tüm ptt gönderilerinde şube adı kısmı var. sizde gözükmemesi ilginç.
  6. mertoxin

Ptt kargo adres hatalı

27101448 barkod numarali gonderiniz dagitima cikarilmistir. Gonderi hareketlerini gormek ve teslim detaylarini degistirmek icin tiklayiniz.https://t.ptt.gov.tr/20301 B001 böyle bir mesaj gelmiş olması lazım kayıtlı no’ya. o linkte tüm detaylar gözüküyor. muhtemelen size en yakın ptt şubesindedir.
  7. mertoxin

Ptt kargo adres hatalı

Ptt Kargo… Allah kurtarsın. Ptt sms gönderiyor sipariş verilen telefon numarasına. Oradan bilgilere ulaşabilirsin ama ararsan açmazlar. En yakın şubeden bilgi al derim.
  8. mertoxin

Kedim kolumu parçaladı.Sizce ne yapmalıyım?

Karaktersiz!
  9. mertoxin

Maaşımı fazla yatırdılar geri vermesem ne olur?

Kendine hak görüyorsan geri yollama. Senin vicdanına kalmış bir durum...
  10. mertoxin

Türkiye gelişecek mi

Nereden tutsan elinde kalır. Bir dokunan bin ah işitir. Herkes pahalılıktan şikayet eder ama kuyruksuz kapı bulamazsın. İşte öyle bir ülke...
  11. mertoxin

Dinden Çıkmama çok az kaldı

Seni dinsiz ilan edenler Allah (c.c.) adına karar verip, şirk koşuyor imanını tehlikeye sokmuş olmasın ?! Son nefese kadar kimin imanlı, kimin imansız gideceğinin garantisi yoktur. Bunu yalnızca Allah (c.c.) bilebilir. En başta da söylediğim gibi, yaratılanlara kızıp, yaratandan uzaklaşma.
  12. mertoxin

Dinden Çıkmama çok az kaldı

Güzel kardeşim; Allah (c.c.) ile arana kimseyi alma. Toplum içerisinde yaşadığımız durumları gerçek islamiyet bilip, kızıp güzel dinimizden soğuma. Bizler öyle şanslı bir ümmetimiz ki; 5 vakit temizliği bile şart koymuş, yine bizler için. Kimsenin söylediğine bakma, bizlerin bile. Aşkla...
  13. mertoxin

EURO 24 TRT 1 AYARI İÇİN YARDIM!!

Kolaydaysa çanağın yönünü değiştirmeden sağa sola ince lnb ayarı yapın. Sinyalde yükselme olduğu yerde bırakın.
  14. mertoxin

Yurtdışından maçlar boyunca trt sinyalinin düşürülmesi için uyarı gelmiş. %100 çeken Trt %70’lerde geziyor bende. Ki bilirsiniz, Trt yayımları en yüksek sinyale sahiptir. Böylelikle, önceleri ortalama sinyal seviyelerinden yayın alanlar şu an sinyal alamıyorlar. Lnb ve uydu ince ayarıyla düzelir.
  15. mertoxin

Selam. Birçok kişi aynı sorundan şikayetçi. Trt’nin kasıtlı olarak sinyal değerini düşürmesinden kaynaklanıyor. Daha öncesinde ortalama bir sinyalle trt yayımlarını izliyorsanız, belirli bir değerin altına düştüğünden dolayı artık sinyal alamıyorsunuz.
  16. mertoxin

Sizce Birikim yapıp ev almalı mıyım ?

Rica ederim. Kafaya koyduktan sonra yapılmayacak hiçbir şey yok. Bunu gerçekten isteyip, istemediğin önemli. Tanıdığının olmadığı bir şehirde fiziksel olarak zorluk çekeceğini düşünmüyorum ama psikolojik olarak zorluk çekeceğin kesin. Ama kendinle başbaşa kalacağın için kendi kararların daha ön...
  17. mertoxin

Sizce Birikim yapıp ev almalı mıyım ?

Harika bir iş yapmış olursun. Umarım başarırsın (y)
  18. mertoxin

MASAÜSTÜ VANTİLATÖR ÖNERİSİ

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjP7LLj_t-GAxUpsoMHHfBtBrEYABABGgJlZg&gclid=CjwKCAjwmrqzBhAoEiwAXVpgohXsSYI3EdwBLEAjmf9YRyypd808peQziXwGquYlI8OCjvNa239DRRoCNXQQAvD_BwE&cid=CAASkgHkaKU1ha0UkqlH8Lzg3D_Ou1p1T4qV9uf6RFQubxXw_GjR45jiezrpS-IHOGKIZBPv3IMloESxqm38z_qZoGk62fJxqwldiM3K813RWVaIZYz...
Top Bottom