evet aynı sorunu bende yaşıyorum sinyal yok hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.TRT 1'i 11794/30000/V olarak ayarladım fakat TRT1i açtığımda sinyal yok diyor yardım eder misiniz?
Yurtdışından maçlar boyunca trt sinyalinin düşürülmesi için uyarı gelmiş.Bu ne kardeşim 21. Yüzyılda TRT bile izleyemiyoruz
Çanak antenle oynasam zaten sıkıntılı bütün yayınların gitme ihtimali var nasıl çözeceğiz sorunuYurtdışından maçlar boyunca trt sinyalinin düşürülmesi için uyarı gelmiş.
%100 çeken Trt %70’lerde geziyor bende. Ki bilirsiniz, Trt yayımları en yüksek sinyale sahiptir.
Böylelikle, önceleri ortalama sinyal seviyelerinden yayın alanlar şu an sinyal alamıyorlar. Lnb ve uydu ince ayarıyla düzelir.
Erişemeyen arkadaşlar Tabii (ücretsiz) , Tv Plus platformları ve Trt nin kendi sitesi üzerinden maçı izleyebilirsiniz.TRT 1'i 11794/30000/V olarak ayarladım fakat TRT1i açtığımda sinyal yok diyor yardım eder misiniz?
Kolaydaysa çanağın yönünü değiştirmeden sağa sola ince lnb ayarı yapın. Sinyalde yükselme olduğu yerde bırakın.Çanak antenle oynasam zaten sıkıntılı bütün yayınların gitme ihtimali var nasıl çözeceğiz sorunu
benim cv halledemedim vallayaklaşık saat 19.30 dan itibaren bunula uğraşıyoruz saat şuanda 21.44
saat 22.35 hala halledemedikbenim cv halledemedim valla