Arama sonuçları: *

1. M

telkin ve hipnoz yapmak için kitap önerisi ?

Anlamak ve çözmek istersen bence en karmaşık olan Friedrich Nietzsche nin zihnini çözmeye çalışabilirsin. Evet canlı birisi değil fakat yeterince bilgi var.
  2. M

İstanbul da iseniz sihir için bir yer önerebilirim. Okulda arkadaşlarına yaparsın. Büyütmek istersen devam edersin. Çok güzel bir hobi. Ufak top oyunu ile bile insanları şaşırtmak çok güzel. İstediğin kişiye numara yapabiliyorsun. Diğer düşünce kontrolü ile ilgili kitap pdf lerimi bulabilirsem...
  3. M

bu showlar da sana garip gelecektir. Shin lim çok enteresan numaralar yapıyor. Çoğunu bir şekilde öğrendim ve öğrenince o kadar kolay olduğunu anlıyorsunuz ki ve bir daha asla aynı açıyla bakamıyorsunuz.
  4. M

Hocam tam sahip değilim fakat az buz biliyorum. Ama böyle bir işe kalkışmak hayatını bu yöne aktarmaktır. Ev baskısı yüzünden bütün kartlarımı vs satmak zorunda kaldım.
  5. M

Sihirbazlık ile uğraştım. (Ciddi ciddi uğraştım ufak çaplı gösterilerim de oldu.) Sırlarını veremem fakat çoğu yönlendirme ve el çabukluğu. Aslında taş kağıt makas oyunu da benzer. Her kes yapabilir. Sana eğer bulabilir isem Evet Dedirme Ve Zihin yönlendirme kitaplarımı atabilirim. (Nerede...
  6. M

Foruma neler oluyor yine?

Tor ile giriş yapamıyorum da bunun belirli bir sebebi var mıdır?
  7. M

Recep Baltaş yazım hatası

Tamamen katılıyorum. Daha sağlam bir kitlesi var ve çoğu bilgili. Burası yaş kısmında baya geride olduğu için genellikle sıkıntı oluyor.
  8. M

Neyin nesidir bu ?

https://eksisozluk.com/0216-696-16-84--6560649 Şöyle bir şey buldum.
  9. M

Bilgisayar Kulaklığıyla Dışarıda Gezmek Veya Fitness a gitmek ? :D

Bu kablosuzlara bak airpods tarzı. Kullanmaya başlayan çok insan görüyorum. Ucuz da olabiliyorlar.
  10. M

Düşük Bütçeli Sistem neden gelmiyor ? Cevabı

Bende öyle düşünüyorum. Bu sistemde olmasını beklememin nedeni geçen seneye göre takvim esas alınırsa çocuklar tatile girecekti. (Çok büyük kesimi oluşturan kişiler). Ve çoğu bilgisayar istiyor. Aile doğal olarak internet cafelere göndermek istemiyor. Umarım diğer sistemde çocuklar çok mutlu olur.
  11. M

El capitan da sanıyorum baya değiştiren oldu. Fiyatları yine uygun oluyor. Evet haklısın almak zorunda değiller fakat hitap ettiği kesimin maddi kısmı çok güçlü değil. Yazanlar istemez mi 2080ti sistem. Fakat 1660 s 1650s bulurlarsa şükür ederler. Yani yapılan yanlış değil. Ona lafım yok. Fakat...
  12. M

Milletin laf yapmasının sebebi aslında değiştirme seçeneklerinin çok sınırlı hatta neredeyse olmaması. Stok sorunu diyenler girip siteye bakabilir ne kadar çok çeşit ürün var. Yoksa sistemi isterse 10 k çıkartır.
  13. M

Ekmeğin zararından korunmak için ne yapmalıyım?

Yaklaşık 3 aydır ekmek yemiyorum. (ara sıra galeta tarzı çubuk kraker vs.) Bir süre eksikliğini çekersin fakat sonra alışıyorsun. Salata çorba her öğüne koyarsan ekmeğe gerek kalmıyor. Aynı şekilde ablam yaklaşık 3 4 senedir ara sıra yediği hamburger vs hariç 0 ekmek tüketiyor. Alışmak lazım...
  14. M

Forum rank sistemi ile ilgili

Mesaj sayına göre.
  15. M

Elim , ayağımın kasılması?

Göbekte sorun değil Tipte. Emin ol. Tabi ki sağlam bir tip ve vücut (tipten daha önemli) olduktan sonra öne geçersiniz. Fakat kişisel bakımlarınızı doğru yaptıktan sonra çok fark etmiyor. Kızların kişilerin en son tercihleri bakımsız erkekler bence. Aynı şekilde erkeklerinde bakımsız kızları...
  16. M

Kızlar kaçın bu çocuktan. Tehlike saçıyor :)
  17. M

Eğer istersen insanlar parayla yardımcı oluyor fakat boş zamanlarımda ben sana bedavadan yardım edebilirim. Bir playboy değilim fakat bence iyiyimdir :)
  18. M

Tomografi ve röntgende bir şey çıkmayabilir doğrudur. Daha farklı testler de var. Bunlarda çıkacak bir sıkıntın olsaydı çıkardı. Yoksa senelerdir boşa kullanılmıyor. 1591741885 Mantıklı neden olmasın :) (teklif konusu) Övünmek gibi olmasın kendimce yakışıklı bir insanda değilim fakat geçmişimde...
  19. M

Kızlar konusu tamamen özgüven. Şunu aklında tut. Senden üstün değiller onlar da bir insan. Güzelliği vs statü belirtmez. En kötü hayır der terslenirsin. Ölüm kalım değil ya :) Bu arada kasılmalar bazen bende de oluyor. Fakat sık sürekli rahatsız ediyor ise tomografi çektir işini garantiye al derim.
  20. M

Röntgen + tomogrofi %90 sonuç verecektir. Tamamen tavsiyem doktor. Bilgim dahilinde olsa bile görmeden kimse yorum yapamaz bence.
Top Bottom