beyaz ekmek yeme tam buğday ekmeği yiyebilirsin 1 senedir beyaz ekmek yemedim ve doyuruyor 2 dilim yiyorum sabah 2 dilim akşam yemiyorum ekmekBeyler ekmek hayatımda gördüğüm en zararlı şeylerden biri bence.
Beyine ve vücuda aşırı zararı var bende vücuda olan zararından ziyade beyine olan zararından dolayı bırakmayı düşünüyorum çünkü 2-3 gün test yaptım düşünme hızı, konsantrasyona zarar veriyor.
Ve bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Çünkü mesala sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum tamam.
Evde çıkıyorum yaklaşık 14-15 saat gelmiyorum ve çok açıkıyorum öğlen bir şey yemem gerek.
Baktım evde ve markete olan her şey ekmek gibi yada ekmekli satılıyor.
(Simit poğaça,kraker vs. Demeyin ne demek istediğimi biliyorsunuz.)
Uno'nun siyez ekmeği nasıldır?
Sağlıklı zarar vermeyen ekmek var mıdır?
Ben bu illeten nasıl kurtulurum kurtulmasam bile zarraını çekmek istemiyorum.
Kepekli ekmek nasıldır?
Teşekkürler yardım ederseniz çok sevinirim.
Kısacası şu ekmek konusuna bir çözüm getirsek iyi olur.
Dostum bak ekmeği zaten bıraktım sayılır.Ekmeği hayatından çıkarmak için refah seviyenin yüksek olması lazımki sürekli protein ve sebze yiyesin ekmeği unutasın en iyisi yurtdışına git.
ben ekmek yemiyorum 5 yıldır (fast food hariç) eksikliğini hiç çekmedim. ama ilk başta buğday ekmeklerine geçip sonra bırakmıştım çok gereksiz ve zararlı bir sofra parçası.Beyler ekmek hayatımda gördüğüm en zararlı şeylerden biri bence.
Beyine ve vücuda aşırı zararı var bende vücuda olan zararından ziyade beyine olan zararından dolayı bırakmayı düşünüyorum çünkü 2-3 gün test yaptım düşünme hızı, konsantrasyona zarar veriyor.
Ve bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Çünkü mesala sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum tamam.
Evde çıkıyorum yaklaşık 14-15 saat gelmiyorum ve çok açıkıyorum öğlen bir şey yemem gerek.
Baktım evde ve markete olan her şey ekmek gibi yada ekmekli satılıyor.
(Simit poğaça,kraker vs. Demeyin ne demek istediğimi biliyorsunuz.)
Uno'nun siyez ekmeği nasıldır?
Sağlıklı zarar vermeyen ekmek var mıdır?
Ben bu illeten nasıl kurtulurum kurtulmasam bile zarraını çekmek istemiyorum.
Kepekli ekmek nasıldır?
Teşekkürler yardım ederseniz çok sevinirim.
Kısacası şu ekmek konusuna bir çözüm getirsek iyi olur.
Peki siyez ekmeği nasıldır?bey
beyaz ekmek yeme tam buğday ekmeği yiyebilirsin 1 senedir beyaz ekmek yemedim ve doyuruyor 2 dilim yiyorum sabah 2 dilim akşam yemiyorum ekmek
Kanka dediğin markanın bide normal ekmeğin besin değerlerini araştır eğer uygun olursa siyez ekmek kullanDostum bak ekmeği zaten bıraktım sayılır.
Sabah düzenli akşamda düzenli yiyorum ama öğlende yemem gerekiyor.
Öğlen evde olmadığım için yiyecek bir şey bulamıyorum sağlıklı.
Ben şu bakımdan sordum uno'nun siyez ekmeğini alıp birde kaşar, domates vs. Sandwich mi yapsam diye?
Çantama atar götürürm.
Hmm azminizi tebrik ederim.ben ekmek yemiyorum 5 yıldır (fast food hariç) eksikliğini hiç çekmedim. ama ilk başta buğday ekmeklerine geçip sonra bırakmıştım çok gereksiz ve zararlı bir sofra parçası.
Teşekkürler.Kanka dediğin markanın bide normal ekmeğin besin değerlerini araştır eğer uygun olursa siyez ekmek kullan
hiç yemedim bilmiyorum şimdi ne dersem yalan olurPeki siyez ekmeği nasıldır?
O en sağlıklı ekmek sayılırmış.
Şekeri bırakmak basit bence.Doğada insan vücudunun ihtiyacının olmadığı tek şeyin şeker olduğunu okumuştum. Önce ondan kaçalım da, ekmek şöyle dursun.
Yaklaşık 3 aydır ekmek yemiyorum. (ara sıra galeta tarzı çubuk kraker vs.) Bir süre eksikliğini çekersin fakat sonra alışıyorsun. Salata çorba her öğüne koyarsan ekmeğe gerek kalmıyor. Aynı şekilde ablam yaklaşık 3 4 senedir ara sıra yediği hamburger vs hariç 0 ekmek tüketiyor. Alışmak lazım aslında.Dostum beyaz ekmeğin her türlüsü zararlı.